torsdag, november 20, 2008

kan kvinna göra inlägg av kommentarer...JOHOOODA!


igår tror jag de va så blev en viss rödflurrhårig donna UPPRÖRD över Aiyatollhan o följande sladder blev till o vill ni läsa HELA inlägget vilket jag tänker att ni BORDE så klicka HÄÄÄÄR!!!!

Stellasweden said - Hann kunde säääkert som AAAmen i kyrkan INTE laga mat!

Maria said - Stella: Jag ser honom i ett blommigt förkläde till sin turban... stekandes falukorv... joooodå!
Stellasweden said - FFFåååår hann äta sånnt? Av sin fru Ahyatollinnan? ...äre inte grisfördbud där?
Maria said - Grisförbud-schmisförbud... säger Ayatollan... knycker på nacken och svingar ner ett gäng falukorsvskivor i stekpannan och hämtar sena&käschan i kylskåpet... frugan får äta vad som serveras om hon inte vill bli av med SIN turban!
Stellasweden said - ...om jag vart hans fruga (guuud bevare mig) så skulle jag schmisska hann o slänga turrrbobanen i stekpannan!
Maria said
- Precis! Dänga till han med ett pingpongracket i rumpan så turbobanen flög som en projektil rakt ner i stekpannan och gubbajäkeln rakt in en kanon som man sen fyrar av full med konfetti så man han något nöje av honom... sen får man ha både turban och förkläde i fred!


Fikatanten said
- Jag har ett supertoppenturborecept på kokt turban!

Stellasweden said
- Ja tror ändå trots min uuusla förmåga o fixa kääk att ja skulle klara av o steka båd aaajjjann o alla jävla turbaner hanns...
Mushcen skulle ja spart till garneringen! Flott skare va!
Maria said
- Fikatanten: Holy Macarony!!! Du är tillbaka... så efterlängtad!!! Äntligen får man njuta dina förljuvande kokkonster igen och som vanligt har du recept på allt!
Stella: Det är jag totalt övertygad om... muschen är ju perfekt som strössel på moset! De kraftiga ögonbrynen är ju redan brynta så de kan man spara till efterätten... gott ska det va!
Stellasweden said
- Turbobananer skulle de va!

Maria said - hi hi hi... NU blev det klart som korvspa'!
Stellasweden said
- Haaatarrrr bananer!

Maria said
- Jag är inte heller så förtjust i banananer!!! Ser det mest som barnmat och blir skitsur om någon gör en BANANASPLITJÄVEL och erbjuder mig... baby, that's a no no! Banan hör hemma på pizza tillsammans med bärne (bearnesås)!!! ALDRIG i en TÅRTA! BARA i BANANBAKELSE!!!
Apor gillar bananer... jag har svårt för apor... Banan OCH choklad - NEEEEJ!!! Banan OCH bärne - okej då! Bananbakelse - ABSOLUT!
Fikatanten said
- Jag har ett hemligt recept på kokt banan!

Maria said - Fikatanten: ... det ante mig...
Fikatanten said - Men det är hemligt så det tänker jag inte lägga ut!
Maria said
- Fikatanten: Det gör du rätt i! ... men den kokta turbanen verkade smaskig!

Stellasweden said - Döööör..hataaarrrr kokt banan! O bananer i tårtor isch! O kom me en steeekt banan va med vaniljglass till..näää! Men en pettisju med banangrädde kan slinka ner lätt som en plätt! O apor är litt äckliga för de har ju håre på FEEEL ställen! Ajjjat (som vi stekt) hade åtminstone artigheten o ha håre på RÄTT ställe!
Maria said
- ... och turbananen!

Andra bloggar om: , ,

19 kommentarer:

pinglan sa...

En Kvinna kan hur lätt som helst göra ett inlägg av kommentar(er). Vi är ju trots allt kvinnor. Btw så gillar hyasinter att glo på allt annat du pysslar med. Det är deras livsnäring, typ. Hos mig i alla fall....Dom stackarna lär nog stå tre dygn på diskbänken innan det händer något :)

stella sweden sa...

Hahaa...så då kan jag utan att bli halshuggen av hyasinnterna köpa nåra o låta dom stå o blänga suuurt på mig!
Bara för att jag är kvinna...

Puss på Pinglan!

Ursula sa...

Hej söta Speciella Stella! Tack för kommentarer hos mig, hinner inte besvara dem nu men ville titta in o säga att jag fortfarande tycker du är alldeles underbart flurrig och speciell och stellig, och att jag ska läsa ikapp här så snart jag hinner! Det har varit så mkt på sistone,m och lär fortsätta ett tag till - men Englandsbåten plitade jag ner speciellt för din skull! :-)
Sköt om dig, jag tittar in igen så snart jag hinner! Puss puss på kinden! :-)

stella sweden sa...

Sööööta ursinnann...de är så mkt jämt o samt o mest jämt så man blir helt vill o söker utefer stränderna efter MAT o fortsättning på Englandsresor...men jag är begåvad med litt tålamod så jag sitter här o glor på din länk...

Men ta de lungt o glöm int o andas...jag har börjat andas in o ut..iiin...uuut...puuuhhh..o det är heelt ljuvligt!

Puuss!

Baronessan sa...

Fy fan för kokt turban! Svett på insidan...

stella sweden sa...

...Baronessan...men fikatanten har tjatat om ett vääldigt hemligt recept påre o hunn är en jäkel på mat o div så vi får väll se va som dyker upp på Mariamaränngs sida?

Fikatanten sa...

Men hallå i universum! Receptet på kokt turban ligger redan ute på min blogg! Den kokta bananen tänker jag hålla hemligt! Det receptet ska gå i arv till Jan-Öjvin Swahn och Carl Jan Granqvist och ingen annan.

Baronessan sa...

Ang inlägg på min blogg: Du kan lugnt skicka honom till mig. Här ska inte tittas på eller nypas i skinkan. Fastkedjad vid spisen ska han få stå. På natten drar jag över honom ett broderat påslakan, (man vill ju ha snyggt i sitt kök) Möjligen släpper jag lös honom för att handla...

pc sa...

att ha ett hemligt recept på kokt bannan tycker jag är fint :-)

Eftersom det är hemligt tror man kanske att det är gott, jag tror att det är helt vidrigt... blääää

LordParzifal sa...

Jaiallafallså har jag ett långt svar på min kommentarsbox om Cornelis, mycket om Gotland när jag var liten, tänkte faktiskt om jag skulle lägga upp den som inlägg men nah, sen såg jag Kvinna hade gjort det med sin, som jag alltid sagt Kvinna är fräckare än Man.
;)

Be well,
LPWJ

stella sweden sa...

Fikatanten...jag är polare med Caaarljaaaanbanaaan!
;)

Baronessan...hahaaa så fyndigt, själv föredrar jag frivillighet!
;)

Pc...jag tycker också att det är väldigt fint o ha ett hemligt recept på kokt banan!

LordParzifal...vi veeet!

(de var det korstaste jag någonsinn skrivit)
;)

Fikatanten sa...

Jag drog en linje med sockerkakssmet från din blogg till min. Det ska jag fira med ett egenhändigt komponerat recept på bloggsoppa ikväll.

stella sweden sa...

Fikatannten...om jag berättar att ja e polare med Jan B Swaaan OCKSÅ spar du litt smet till mig då för jag är SÅÅÅÅ hungri!!!

(B står för Banan!)

Fru Tattoo sa...

Just nu sitter jag på ett hotellrum i storstaden, jag och Jocke är barnlediga och sover på hotell helt gratis. :)
Vi har sett Klungan (mammas nya kille på p3) och min mage är fortfarande varm av allt skratt.
Men nu är vi mätt och trötta av all god mat som vi åt på O´Learys så jag vet inte om vi orkar vara nå romantiska i kväll....
Men det är ju härligt att bara vara och sova på hotell...

stella sweden sa...

fru tatto...de är härligt o bara vaaara...med någon...jag veet...men jag vet int vem Klungan är får kolla upp det...glad att du har de så gott o mysigt o FÅÅÅR mat!

Maria sa...

En sådan vacker komposition - vilket Trojka!

stella sweden sa...

Maria, trippelmarängerrr!

Fru Tattoo sa...

Jag har en liten undersökning på min sida i dag, är du som jag seg som gröt på kvällarna eler pigg som en liten lärka som min man är???? Snälla svara, jag vill gärna veta hur det ligger till bland folk runt omkring mig. Dessutom vill jag se om jag eller min man vinner denna tävling som är vääääldigt intern

stella sweden sa...

Dear missis tattooo...
I am sprightly as a lark in EARLY but in the evening, then! STRUTT ikring and clean!