torsdag, november 06, 2008

ilandsprobleeeem?

Sööta Farbror Trytte Folke vet du jag har upptäckt att alla hantverkare är längre än mig eftersom de satt upp badrumsskåpet med tillhörande spegel i en höjd där jag bara kan se nästan hela huvudet, alltså liite mer än bara skallen behöver man se det är absolut nödvändigt men om jag står på tå så ser jag precis så mycket jag vill vilket jag kom på just nu när jag skulle trassla ut det nytvättade håret men det innebär att vadmusklerna blir enorma o jag vill ju kunna se vart håret slutar utan tåhävningar!

Sööta Farbror Trytte Folke said - Klipp av di håre!Andra bloggar om:

18 kommentarer:

Fru Tattoo sa...

Halloj, du har så himla snygga bilder på din blogg. Den där snubben är lik sångaren i Mando Diao, fast den svart/gråa har lite mer välkammat hår.
Jag tror att socialen gör såna här låååååga intervjuer för att ha allt på papper. Det står i lagen att det ska vara såna här utredningar fast den kommun som vi fått alla våra placeringar från har aldrig utrett oss....
Men de här i Oxelösund verkar härligt seriösa och det gillar jag! Jag tycker om att lära mig saker och det hoppas jag att jag kommer att göra av de nya handläggarna.
MEN just nu orkar jag inte ta emot fler placeringar, två med mycket speciella behov räcker gott och väl för tillfället.

stella sweden sa...

Tattooo...jag brukar fixa till de litt i photoshop så inte ägaren ska känna igen de men på den här har jag endast bytt frysir på honnen! Men så bra att det inte vart så jobbigt som det lät i inlägget...ni gör ett sjuhelsikkes jobb o borde få apanage istället för kyngen o dronning Silvia! Joda!

Peace in mind sa...

Lilla stjärnan, du får skaffa en sån dära pall som barna hade när de var små, för å nå:) för att se ditt långa fina fluffig hår.

stella sweden sa...

Pimpim du skriver så lilltårna knorrar sig o jag blir helt gripen av ditt sätt o formulera dig!

Truuu!

Lotta sa...

Det dära problemet har jag jämt... kan typ aldrig se hela fejset i nån annans spegel än den i mitt eget badrum ... för där höll jag vakt när hantverkaren kom ... å så tvang ja han å sänka ner den en halvmeter :)

stella sweden sa...

Lotta, hade jag vart hääär när han mokade med mitt skåp så hade jag också tvingat ner den åtminstone tretti centimeter...men jag får fixat själv...har en NYYY blackandecker jag hittat hos Clas som gör nästan hele jobbe! Heelt underbar maskin, så lättonätt..en kvinnas dröm!

Lotta sa...

Ja när du har såna drömverktyg så får du snart se hela håret :)

stella sweden sa...

Lotta jag köpte en helkroppspegel också ifall att....;)

Obama sa...

Pumking mine, don´t listen to your uncel Trytte.

Matilda sa...

Så har jag alltid haft det sedan jag flyttade hemifrån. Och jag har envisats med att inte sätta upp andra speglar. Jag tycker jag får mycket bättre självförtroende på det viset!
Å andra sidan blir jag verkligen hänförd varje gång jag ser mig i en STOR spegel där jag kan se en större bit av mig själv. För då, DÅ kan jag se hur långt mitt hår har blivit :D

Det var förresten fasligt snabbt ni fick igång internetet :D

Grefve Fågelsparre sa...

Ack ja, själv hafver jag motsatt problem. När jag avlägger visit hos någon dam tvingas jag av och till ställa mig på knä för att kunna justera frisyren, man vill ju gärna kunna kontrollera något mer i badrumsspegeln än att gylfen äro stängd.

stella sweden sa...

Tack Obama!

Matilda...jo nätet kom igång snabbt men har hackat o du ääär litt galen!
:)

Jag är väldigt tacksam att jag inte behöver kolla gylfen på deeet sättet Grefven....

londongirl sa...

Farbror Trytte Folke kanske kan tänka sig att ändra höjden?
Tycker inte att hårsvallet ska klippas jag heller.
Kram

stella sweden sa...

Lgirl, tänker att jag fixar de själv! Kraaaaaaaaaaam!

peter pc carlsson sa...

själv har jag omvänt problem, spegeln är alltid för låg.

stella sweden sa...

Peter...du ser, de där badrumsskåpen borde vara höjosänkbara!

Ursula sa...

Hej Söta Spesiella Stella! Hade tänkt förslå dig en liten pall, men ser att Peace in mind redan kommit med den geniala lösninen! (Så blir det när man är sen att kommentera...)
Är det inte Per Oscarsson på bilden? Väldigt likt, iaf!
Puss!

stella sweden sa...

Joooo, Perran himself! Sööööta Ursula!

Pusssss!!!