lördag, juni 07, 2008

yougart i micron o videokamera


- ibland är hon såå förvirrad att hon sätter in yougarthtskålen i micron istället för kaffemuggen hon ska värma på...
Och det hade väl varit trevligt om premien (den förväntansfulla videokameran som längtade till hens famn och som kommit men som hon tycker verkar väääldigt billig, liten, plastig och töntig) hade blivit igångsatt och fångat det ögonblicket?
- det var i morse innan jobb...

- ibland är hon så upptagen av att tääänka på hur lokaler ska se ut (hens jobb är delvis att inreda alla jävla butiker) så idag var hon i stan och inredde o hade samtidigt öppet. När hon skulle slå in femtonhundra på kassaapparaten som hon är ovan vid blev det femtontusen istället och det hade väl varit trevlig om den plastiga lilla premien varit påsatt och fångat det ögonblicket?

- ibland har människor endast ögon för andra, vinkar o hälsar när de kör in på gården rakt på en sten och mosar halva kofångaren, och det hade väl varit trevligt om premien varit igångsatt och fångat det ögonlicket?
- det var på ett födelsedagskalas efter jobb...

- finally my daaarlings...nu sitter hon här på den ljuuuuvliga terassen o dricker en Kopparbergs X-strong cider! Och det hade väl varit trevlig om den lilla jävla plastiga premien varit påsatt o fångat deeeet ögonblicket?

Andra bloggar om: , , , , ,

2 kommentarer:

Prudie sa...

Behöver inte vara fel...jag har en kompis som alltid värmer filmjölken lite, lite i mikron innan hon äter. Den blir så kall så hon får ont i magen annars säger hon. Har inte testat själv :-)

stella sweden sa...

Prudie - den skaaar sig!