lördag, juni 28, 2008

sick

(men det skulle kanske duga med en från artonhundrafemtio)

det pågår något väldigt mysko på bloggarna när jag under kvällen sprang som en liten piskad rabbis mellan den gemensamma tvättstugan o hemmet. O det innebär i praktiken TIO spring framotillbaks! O det är mycket det när man egentligen bara vill dryna i soffan. Men då jag kikar på henses blogg ( o det är här det mysko tassar in) så välsignar honnen de sorters tvättinrättningar jag ständigt frekventerar o deeet kan jag väl förstå om man inte behöver besöka de typ två gånger i veckan! Såååå, jag dissar absolut inte henses åsikter..nejda, nejda...bara önskar mig en egen sånn! Och tänker att livet kan vara så märkligt ibland då två människor liksom möts i en motsats o det är ju härrligt att sånt händer.
Men tillbaks till reality, jag har ju bett att en sånn ska ramla ner på mig som manna från himmelen...bett om en rödblommig en men det var kanske för mycket, så då ber jag om en alldeles vanlig en, gärna i rostfritt stål om det finns någon sådan på lager o med torktumlare till. Tack!

Andra bloggar om: ,

10 kommentarer:

Anonym sa...

Tycker ju att den rödblommiga skulle ha passat dig bättre!

/Patrik

stella sweden sa...

Patrik min klippa när det stormar...jo visst passar den mig bättre men va fan gör kvinna när hon inte får som hon vill?

Anonym sa...

När en kvinna inte får som hon vill så får hon väl skrika lite högre?
:D

/Patrik

stella sweden sa...

skriiiiiiiiiiiiiiiiiik!

Anonym sa...

Bättre kan du!
:D:D

/Patrik

stella sweden sa...

Näääää...my dear patrick!

Anna funderar sa...

Vi dejtar i tvättstugan, yes, eller på mysigare ställe...

Mannen snickrade ihop egna maskinen, som kläggat ihop av hundhår. En typ tennisbollstor ansamling som han vänligt nog slängde innan jag hann fotografera eländet. Och jag håller med du om att det där springet inte uppskattas, speciellt inte en lördagkväll efter nåt glas vin.

Maila mig!

stella sweden sa...

synd att du inte hinnde fota hårbollarna för de är...eländiga...men intressanta o förtjänar kanske ett eget inlägg...vill gärna dejta dig om du kommer hit! Men inte i den jävla tvättstugan int!

Jag mailar di!

Ulf sa...

Tja. Här i huset finns det en gammal tunna som kaN vevas fram och åter. En tvätt-tunna! :-) Något för dig? Hör jag ett bud :D

stella sweden sa...

Neeej Ulf...jag vill ha en riktig supermaskin som både torkar o stryker, sorterar o lägger ner i lådor! Samt tackar mig för att jag använder den förstår du väl?