onsdag, juni 04, 2008

angående semester!Be aware of your backs babies...nu lägger jag ut en bild till på mig! På mitt hemliga ställe...det är helt klart att jag måste dit denna sommar igen! Där stjärnorna glimmar som fan o där havet berusar mig, där jag kan sitta naken o snabbt som en iller dölja mig med huvudduken när fotografen riktar kameran åt mitt håll...nog fan är jag vaken allt..trots värmen o det ljuvligt jävla sinnliga!

Men jag har INGEN semester!

Jo, jag sitter på MIN sten!9 kommentarer:

Johnny sa...

Det känns som att du bor vid världens ände.

stella sweden sa...

Johnny - jag BOOR vid världens allra ljuvligaste ände, men jag längtar till Stockcityyy! DÄR vill jag bo, där SKA jag bo, o besöka denna världens ljuvligaste lilla ände lite då o då!

suck...

Maria sa...

Mina vänner befinner sig på din ö just nu... mina kolonilottsvänner... men själv ligger jag hemma i en kokong gjord av fetvadd... och yrslar fram sånger som handlar om farsoter, jungfrueliga jungfruar och ond bråd död... det är inte alls vackert... men man fäller en tår av dess ljufveliga dramatik, det gör man!

Anonym sa...

härligt med ett eget hemligt ställ ;) har också en sådan...där man kan sitta naken och bara lyssna till havet och så på stjärnorna. Ha en trevlig helg! Kramens på dig!

stella sweden sa...

Maria - nollåttor på min ö?


Åhhhh så trevligt! Men du din trasa som ligger ihoptrillad i allt virustrassel av bebådade kvinnor o div bloddrypande eländes elände! Ja, det ÄR synd om dig! Ynka på bara...men ta i ordentligt så du skrämmer skiten ur det som har häftat sig fast på dig! Puss!


Nuelleraldrig - Visst är det märkligt med människor som vill ligga o trängas på en skållhet liten strandremsa bara för att alla andra gör det?!?!
Nä...vi behåller våra hemliga ställen för oss själva! Ha en väldigt trevlig afton och helg! Kramens tillbaka!

Maria sa...

Ja, det kan kännas som en utopi... med nollåttorna menar jag!

stella sweden sa...

Maria - Jag älskarrrrr utopiska nollåttor!
Kanske jag vill bli en?
O så slank jag in i etikettfacket igen...shit o puss!

Cliff Hanger sa...

Tjusig kvinna och tjusig miljö. :-)

stella sweden sa...

Cliff hanger...what can I say?
Mer än att miljön är helt fötrollande!
Alla borde få vara där, men jag är så självisk så jag berättar inte vart jag är!

Tack! Du är bra på att ge komplimanger!