fredag, mars 21, 2008

what kind of dog are you

Häääär hittade jag ett trevlig litet test! När jag NU skriver har jag fortfarande inte gjort testet FÖR jag gillar att gissa...men jag tror att svaret blir en Golden Retriver eller en Lassie! Möjligen kan det vara så att jag är mer lik en Tibetansk Varghund, eller Shäfer? Intressant att i förväg gissa...och jag looovar att vad det än blir så får mina gissningar stå kvar! Det blir som en självutmaning...Så Stella...härmed är du utmanad! Yeehaaaa! Äntligen någon som utmanar mig! Tack! This I know I like!

Vilken hund blev jag då?

Cocker Spaniel
Cocker Spaniel
Cocker spanieln är en av världens mest uppskattade och populära hundraser. Det är en sportig och aktiv sällskapshund som passar bra i de flesta familjer. Den är robust, snäll och barnvänlig men kan också vara något egensinnig. Men det är också en ras med ganska stor arbetsvilja, energi och livsglädje så den rekommenderas helst till familjer som är lika aktiva som hunden själv. Rasens särprägel kan väl beskrivas att vara dess utpräglade sociala och livliga väsen. Det är en hund som alltid följer sin ägare med stor hängivenhet och glädje. Dessutom har den en enorm aptit på livet och de flesta ägare kommer att upptäcka att den har lika stor aptit på mat! Detta är en ras man måste vakta annars äter den sig lätt till en övervikt. Cocker spanieln har också ett stort behov av kroppskontakt och närhet.
Andra bloggar om:


14 kommentarer:

Johnny sa...

Jag blev en Grand danois.

Stella Sweden sa...

Johnny...Åhh...en riktig knähund!!!

Stella Sweden sa...

...får jag på tafsen nu?

Johnny sa...

Bara om du är flugfiskare.

Maria sa...

Jag ska göra testet när jag åter äntrat mark på gamla söööder igen... nu måste jag spela kort, gömma ägg, lacka länga, spika skor, beskåda mitt nya bord o stolar samt hacka en lax och blanda med lime och en röd chilifrukt... jag hoppas att jag blir en bostonterrier, men förut när jag gjort hundtest så har jag blivit en västgötaspets!??? Jag ska ta tag i alla utmaningar som jag ej haft tid att ta mig an också!

puss i påsk!

Maria sa...

Cocker spanieln är hundens svar på barocken... öronen är som en perfekt allongeperuk på vilken av de stora fältherrarna som helst!!!

Stella Sweden sa...

Johnny - Neeeej, inga fiskade flugor här inte, jag daskar ihjäl dom!

Maria - hacka längor o lacka laxar låter som en väldigt trevlig sysselsättning! O på tal om hundar..västgötaspets? Det låter inte som du riktigt? De har väl knappt några örooon...långa mjuka hundöööron?
Jag tippar på en Golden!

Stella Sweden sa...

PUSS!!!
(vare sig ni vill eller inte)

Ulf sa...

Jag blev - en engelsk bulldogg ????
Glad fortsättning på påskafirandet :-)

Stella Sweden sa...

Ulf - Ahaaa...en cool livsnjutare av rang! Grattis!

Cliff Hanger sa...

Jag gjorde detta test för två år sedan. Jag visade mig också vara en spansk k*k!

http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com/2006/04/jag-en-spansk-kuk_15.html

Stella Sweden sa...

Cliff - Oj...så macho!
;)

Cliff Hanger sa...

Jag är stolt över att inte vara macho. Däremot är jag manlig. :-)

Stella Sweden sa...

Jamen det är ju det viktigaste...vem fan vill vara macho...inte jag iaf!