tisdag, mars 25, 2008

jag är full


av utmaningar! Fem utlovade so faaaaar! Jisses...men det är bara att ta en tugga av pralinerna jag blivit serverad för att jag var så martyrisk o vända ut och in på mig! Den första fick jag av Han som vill veta vad det konstigaste jag har gjort i sömnen kan vara!!!! Och den är endast till för mig! Tänk att få personliga utmaningar....det är väldigt trevligt...ja rent av så att jag solar min kalla nos i värmen ett tag av uppmärksamheten jag skrek efter...

Det minst konstiga är väl att jag nu som vuxen brukar sno alla åtta kuddar vi borde dela på...men det absolut konstigaste var då när jag var en liten minishe och soooov!
Jo...så var det!
Heeela kvarteret var på benen för det var århundradets åskväder och blixten hade slagit ner i ett hus som började brinna! Det var seklets mest dånande och ljudfyllda natt....med brandkårssirener, polisbilars tuutut, tjatter tissel o tassel, spring, skriiik och rop, åska, dååån och smatter av regn....och jag sooov! Det var det konstigaste jag någonsin gjort i sömnen....sooovit!
Fan så jag svor dagen efter för att ingen hade väckt mig!

Andra bloggar om: