lördag, mars 22, 2008

minishhhhhhsHar varit ute på jakt o fångat en liten minisvarv! Vadan detta tilltag? Joooo, endast för att jag vill göra de besökare som sökt på MINISVARV och hamnat på min lillajävlablogg glada, lyckliga, euforiska och nöjda! För om nååågon vet att det inte finns någon här så är det jag!
Så varsågod! Enjoy!
Och till alla kära, kära, söta som sökte på GOTLÄNDSK KRAM....ni behöver inte leta längre för här får ni ett par stycken! Kram-kram-kram-kram-kram! Tyvärr hittade jag ingen bild på en sådan...men herreguuuud..ni får tänka lite!

Andra bloggar om:

6 kommentarer:

Ulf sa...

Så nu ska det välsvarvas modeller både på längden och tvärsan? :-)
Den är jättefin! :-)
Kram-kram-kram-kram-kram
Glad fortsättning på påskandet!

Stella Sweden sa...

Ulf - ljuvligheten är inte i min ägo....än! Men jag är envisare än någon någonsin varit o kommer bli...sååå!
O tack, tack för kramar!

dentatuerademamman.com sa...

Men hallå Stella, läste du inte att vi firade ettårig bröllopsdag? Bröllopet var förra året i Falun. Nu är det mycket snö här utan för fönstret, jag hade frusit i hjäl i den klänningenn om jag haft den i dag.

Stella Sweden sa...

DTM - Jovisst! Jag grattade till bröllopsdan ju...o såg din vackra klänning o tänkte att ni hade kanske gift er utomlands då det såg ut som sommar! På bilden från förra året!

Puss! Ta hand om maken nu!

londongirl sa...

Men Stella....ska du använda den där till något? KAN du svarva också så blir jag sååååå impad!!!

Här kommer en påsk-nästan-gotländsk-kram från mig!

KRAM

Stella Sweden sa...

londongirl - Hahaaaa..jag gillar verkligen alla slags verktyg...do I need to say more? Kan man inte så får man lära sig! Joohoo...det är mitt motto!
En rejdi kram tibaks!