onsdag, mars 26, 2008

less is mooore

Matilda tyckte jag kunde göra en toppfemlista på underliga saker jag haft på fötterna...väldigt kreativt tycker jag!

Numbero fem - när jag var tonåring hade jag fått cowboybootsstövlar på järnan..det var heelt ute men jag hittade ett par väldigt högklackade, lejonbruna i storlek 35 på en loppmarknad så det underliga med det är hur jag kunde komma i dom samt gå med dom en hel säsong då jag har 36-37!

Numbero fyra - de "fötter" som tillhör och som är fastlödda på ytbärgardräkterna, är överdimensionerade, så till en small dräkt så får jag klafsa runt med fyrtior på fötterna!

Numbero tre - jag fryser ALDRIG om fötterna...men en jul fick jag såna där dunsockor! Det kändes väldigt märkligt, värmen spred sig upp till järnan så att den blev överhettad, jag fick ständigt snubbla in i duschen för att svalka mig...till slut tog jag av mig dom!

Numbero två - varje sommar har jag titt som tätt fullt med små räkor och snäckskal på mina bara fötter.

Numbero ett - gödsel...minishe ramlade ner i en gödselhög för att hon var för nyfiken på hur det såg ut bakom lagården, o hela hon blev full av skit, värst var det mellan tårna!

Sååå.. för små cowboybootsstövlar, för stora ytbärgarfötter, dunsockor till en kamin, räkor o snäckskal samt gödsel på fötterna är väl inte så illa?

Ja det var min andra utmaning jag skrek efter...och jag skickar den till ingen för jag tror ingen gör den bättre än mig! Nästa inlägg kommer att vara mindre själviskt! Nu är jag lite trött på utmaningar som handlar om mig....joooo...

Andra bloggar om:


5 kommentarer:

Anonym sa...

Du bad ju om dom!
;)

/Patrik

Stella Sweden sa...

Patrik - Joooo..jag får alltid det jag ber om! Det är jag född med...och det är en gåva!

Anonym sa...

Ok..har du nåt foto från gödselstacken?
;)

/Patrik

Matilda sa...

haha, tänk så mycket kul man får veta om folk när man skickar ut sådana här märkliga utmaningar! ;)

Stella Sweden sa...

Patirk - Nej, kameran var inte uppfunnen då!
;)

Matilda - Det bjuder jag på!