måndag, mars 24, 2008

jag undrar

om det är något fel i systemet eftersom jag ALDRIG...eller sällan blir utmanad? Jag som är en enda utmaning att häckla och ett underverk att ta till sig utmaningar blir UTAN! Det är inte rättvist! Så då utmanar jag dig Stella att berätta om vad du tycker är det värsta, värsta som kan hända dig!
Stella said - Åhhh..tack! Men jag behöver lite tiiiid på mig föör i dagsläget har jag sååå mycket att göra och tänka på så då får jag otur om jag ens försöker att tänka på det!

Andra bloggar om:


10 kommentarer:

Johnny sa...

Nästa gång jag får en utmaning ska jag skicka den till dig.

Stella Sweden sa...

Johnny - du är en riktig hedersknyffel...en pärla i ett mossbelagt skal, biggarån på en cupcake, starksenapen till korven...mandeln i gröten...alkoholen i det röda guldet...det heliga i graalen...blosset på maten...

Johnny sa...

Vad tusan är blosset på maten?

Stella Sweden sa...

Johnny - Ciggen!

Miss Upsey Daisy sa...

Såklart jag ska utmana Stella såfort jag bara kan.

Undrar om jag ska hitta på en egen utmaning framöver?

Maria sa...

Jag med... ska hitta på en alldeles självihopknopad utmaning åt dig - det ska jag!

Stella Sweden sa...

MUD - du är som marsipanen på en tårta, innanmätet i en pralin..som dillkvisten på en räka. Ja som droppen i ett hav, för utan den inget alls!

Maria - O du är som fransen på ett öga...strösslet på en chokladboll, ja som solen på ett isberg, som smääälter!

Såååna är ni! This I know!

C. van Tijaax sa...

Du är utmanad! ;)

Matilda sa...

Jag blir utmanad hela tiden, så du kan ju alltid ta lite av mina utmaningar (eftersom jag inte längre anser mig behöva svara på några utmaningar i seperata bloggposter)

Annars kan jag här utmana dig till att göra en topp 5 lista med underliga saker du haft på fötterna :)

Stella Sweden sa...

c.van tijaax - Jag har kikat! Så klart jag tar den...o du ska veta att du förutom tändspolar o annat även är som dieseln till en soppatorr motorseglare i blankvatten!

Matilda - Uj...vad mycket jag fick nu...du är så snäll likt en sval bris som fläktar i ansiktet en brännhet sommardag! Ja som det blåaste i en viol!
Jag tar den med!