tisdag, september 02, 2008

she said...

nu ska jag sluta skrika...i titlarna...för idag är det TISDAG! Och igår var det MÅNDAG, min första semesterdag, min otrooliga kungadottirbädd hade omslutit mig fram till halvett, frukosten hade lyst med sin frånvaro eftersom ingen haft tid att handla, så jag drog iväg till pappa o storhandlade med honom, då händer det som inte fååår hända, kortet funkade inte o en sån TUUUR i LUREN att jag hade kontanter! Men sen då? Jo jag drog ut på jobbet! Hahaaaa! Pratade litt med storsjefen som sa att jag såg så förbaskat pigg ut så inte behöver du någon semester nej, o du kan ju inte gå nu när vi håller på med alla omstruktureringar...joda det kan jag visst det! På hemvägen stannade vi till vid en korvmojje, för jag måste ju ha något i magen innan vi for vidare ner till sjöräddningen för o inleda semestern med att gå på jouren, vi tog en liten båttur, visade två nyingar vart vi brukar gå in och plocka upp de som ramlar ner från det höga Högklint...det låter fruktansvärt att visa sånt men det är en del av vår vardag...förrädiskt vatten finns runt hela den magiska ön...
Jag upplever mig lite märkligt frånvarande, något aningens splittrad, litt desorienterad, oordnad, o bortkommen, men det går nog över, allt går över sa alltid min mamma...

Andra bloggar om: , , , , , ,

10 kommentarer:

Fru Kaos sa...

Du har inte riktigt kommit i semesterflow än, bara! Men låt närvaron var frånvarande ett tag så kommer den nog tillbaka strax.Puss!

stella sweden sa...

fru kaos; nog är det så du förståndiga kvinna! Puss!

Patrik sa...

Du gillar Condolessa va? Ha det fint och försök återhämta dig nu!

;)

stella sweden sa...

patrik; Varför tror du deeee? Att jag gillar henne...har jag antytt nått? Favoriserat? Någonsinn?

stella sweden sa...

Men...jag SKA ha det fint..joda! Tack!

Fru Tattoo sa...

Vad bra att du har semester, ta det lungt nu!!!!
Jag hörde förresten på radion om en skola där de utbildar statistpoliser, där kunde du bli lärare för du har ju koll på sånt där din proffs film polis.

stella sweden sa...

fru tatto; säääär skrivningar är DU bra på...jag kan inte ta det lungt...inte än...men blir gärna polisstatistalärare, nån gång?

patrik sa...

Haha, jo det har du.

:D

Patrik sa...

Konstigt, jag skrev och kom in på din mail? Har du fått spioner eller hackers, för jag fick en notifikation om att jag skickat något och då kollade jag. Du borde kolla det. Det jag har skickat och som finns här i kommentarerna är ok. Men inte det senaste. Har du fått något nytt från mig? Patrik.

stella sweden sa...

Jag fattar nog inte riktigt vad du menar...kan du förklara via mail istället, eller driver du med mig?