lördag, september 06, 2008

Yoohooo! Has anybody seen my party?

...det är skrattretande ja rent av löjeväckande att jag sitter här i den flurrmjuka vardagsrumssoffan när jag EGENTLIGEN skulle ha varit den mest raffinerade donnan på en fest ikväll! Hade planerat att iklä mig denna skapelse med rödaste rosett runt det lilla liiivet!
HA!!!
Glöm det gumman du bakvända befängda kvinna som sitter o fryyyyser en kväll på terassen för att du VÄGRAR inse att kvällarna inte är lika varma längre! Så därför går du o blir febrig.
OJOJOJ!!!
Precis i början på SEMESTERN!!! SICK säger jag bara!
Det är komisk!!! Morrrrr...grrrrrr!!!

...jag var verkligen värd den festen....Andra bloggar om:

13 kommentarer:

Fru Kaos blir en kaosmaskin sa...

Men wtf, jag vill komma och sitta och badda pannan och berätta dåliga historier och hälla i dig mer vin...Krya på sig-kram!

stella sweden sa...

fru kaos blir en kaosmaskin..
Precis...WTF!!!
Häll i mig whiskey, som jag avskyr, injicera om det blir nödvändigt...badda min feberheta panna o tell me din absolut sämsta story du har så looovar jag att bli helt frisk!

stella sweden sa...

...jag älskar dåliga historier!

stella sweden sa...

Puss!

Patrik sa...

Den raffinerade donnan ligger sjuk. Kanske bra eftersom det brukar vara naturens ordning att se till att en får vila, så det var nog inte meningen att du sskulle glänsa på festen. Du glänser ju här!

stella sweden sa...

Patrik...Vem vet? För dina rara ord får du en silverstärna!

Fru Tattoo sa...

Å den klänningen var snygg så synd att du inte fick ha den på partajet.
Men nu får du ligga och viiiiiila i stället. Kurera dig så du bli snabbt frisk.
I går var vi med om en riktig "VAR det en pedofil grej?", Min Saga fick en väldigt stark fysik reaktion på badhuset. Jag blev en strategsik och logisk mamma som regaerade utan hysteri, det var nog bra för mardrömmarna har uteblivit i natt....

Ulf sa...

Fester kommer det flera av men då måste du ju vara frisk. Så friska på dig :-)

stella sweden sa...

fru tatto, om du skötte det utan hysteri, utan var konstruktiv som jag uppfattade det, så behövde du inte plocka fram din "skugga", som utan tvekan skulle ha lett till mardrömmar...Duktigt jobbat! Du vet hur du ska hantera situationer!
Men en jobbig sits...


ulf, jotack...jag jobbar på de! Trots att jag har semester...

Ursula sa...

Åh, Stella, du har en härligt humoristisk, egensinnig, personlig, unikt uppiggande "...och alldeles, alldeles underbar" blogg! :-)
Har givetvis länkat hit, för din blogg är precis vad jag behöver när jag känner mig som en gammal insnöad rugguggla långt ute på landet! Och dessutom vill jag förstås att fler ska hitta hit, och fröjdas över din blogg!

Har läst alla inläggen tillbaka tom 25 juni, och tycker du skriver helt underbart, och friskt som en otyglad vårstorm med kringflygande klänningar, kusinMonicor, gräsmattor och guvetickeallt!
Och apropå vargar så tänker jag på hjortar - och jag tyckte om dina tavlor oxå! Ett par av dem påminde mig litet om stämningen i Helmtrud Nyströms grafik, som jag önskar att jag hade råd att fylla väggarna med - hon är (oxå) underbar!

Stort TACK för din kommentar hos mig på Hemligheter.nu - jag blev alldeles oerhört glad, gladare än över någon annan kommentar jag fått, tror jag! (Och det är faktiskt alldeles, alldeles sant!)

stella sweden sa...

Ursula, jag får väl tro dig då... Men jag har nog aldrig fått ett sånt (ÅÅÅÅHHHH) förtjusande makalöst omdöme från någon! Jag är ju lite förbluffad av att du orkat läsa så många inlägg, men självklart vääääldigt glad!

Nyströms grafik har jag inte sett så mycket av, men jag får välan rota ikring litt o kika då!

Tack...tack...tack!!!

Ursula sa...

Hej Stella!
Det var lekande lätt att läsa din blogg - jag bara lät mig dras med i virvelvindarna! :-)

Men YouTubarna var jag tyvärr tvungen att hoppa över, för mitt mobila smalband är så trögt nu att det helt enkelt inte funkar. :-((

P.S. Förresten, hur hittade du till mitt grod-inlägg? Var det ngn länk ngnstans? (Förvånad, bara :-))

stella sweden sa...

Ursula, jag tassade in på fnul o där var du! Så enkelt...när jag som nu har tiiid att rota runt lite...