torsdag, september 25, 2008

why?- Åhhh Humpiboy, när jag kom in på brädgården idag med exakta mått på bräderna jag ville ha tillsågade, så hängde karlarna som klaaasar runt ikring mig och med fåååniga leenden i fejan så frågade de

- O vad ska du göra med allt det dääär då?

O jag kunde höööra hur de flinade!Andra bloggar om:

7 kommentarer:

Fru Kaos blir en kaosmaskin sa...

...och man känner flinen också, som skavsår typ...

Vissa dagar tar man det lätt, andra blir man en djävul.

Anonym sa...

-Åhhh Ingrid horney fatta inte dom där sågspånskrängarna att du skall bygga en ramp så du kan byta olja på vår lilla Trabant.
Olbert

stella sweden sa...

fru kaos blir en kaosmaskin...
Jo typ...jag brukar kunna ge svar på tal, men gillar ju att fåna mig här på bloggen ibland...då får man liksom utlopp för den sidan också, för vi är ju så månfacceterade...ack o ve!
;)

Och det verkar som att även du OLBERT har det behovet, då du visar upp en helt annan sida än du tidigare gjort då du kommenterat öppet...

Stina sa...

Fick du inte lust att svänga lite oförsiktigt med bräderna så att du så där lite oturligt sopade bort deras flin? En olycka händer så lätt på brädgården. Håller med Fru Kaos, ibland blir man en hondjävul. Fastän oftast ler man stelt och skäller på någon närstående i stället.

stella sweden sa...

Stina, jo, i början så, men sen vände det! Jag flinade tillbaks o sa att det ska bli en överaskning o frågade i samma andetag om dom kunde hjälpa till och få ut fanskapena till bilen!

O de gick vägen!

Maria sa...

Så skulle Humpiboy aaaldrig säga!!! Han skulle bara tända en ciggis och fråga om du orkar bära skiten själv eller om du behöver hjälp... this I know!

stella sweden sa...

Maria...visst är det mysko, men det var väl något i den stilen han sa? Jag minns inte exakt, det var ju ett tag sen!