tisdag, februari 24, 2009

spinn för vilken gång i ordningen minns jag inte!


- det slår mig nu när jag funnit mig tillrätta i mitt eget plejs att tankarna på självkänsla ofta dykt upp just när jag HUSSTAR som värst på nätterna (humm jag får nog konsultera farbror Clas min husläkare igen) så brukar jag ibland gå upp och bara rycka en bok ur hyllan - så vad får jag i min hand JO precis det jag just fnurrar på det jag under en tid nästan tappat bort inom mig - känslan av egenvärde - upptäckten att jag duger bra som jag är att jag inte MÅSTE vara så jävla duktig på allt! (även om jag råkar vara det) - u name it - visst har jag vetat det förut att det ÄR så men livet har slagit mig lite lätt på käften och jag tappade nog bort mig själv för en stund tittade mig ofta i spegeln och undrade vem FAAN är du - men så kom blicken en dag farande med en BREDSLADD (en svart Ferrari var det) förbi mig i spegeln - tvärnitade U blängde surt på mig puttrade väsande att du duger precis som du är - så visst är det helt underbart varmt ljuvligt att få uppskattning och komplimanger men om jag inte själv tycker att jag duger så blir de uppskattande orden endast ett begär och inte något som tindrar strålar U skiner upp tillvaron - nu står jag här åter svingar litt lätt med piskan - utropar ett långdraget YEEHAAAAAAA!

so simple - hussthusst

Andra bloggar om: , , , ,


21 kommentarer:

Peace in mind sa...

Tänk vad lite hosta kan framkalla...

Peace in mind sa...

...känslan av att duga måste börja inom en, djupt därinne i bröstet...det som skälver av hostan.

Peace in mind sa...

Så kanske var det nån mening me´t...allt brukar väl ändå ha nån jävla mening...

Peace in mind sa...

...även om det kan var väldans svårt att hitta den, meningen alltså...om fokuset försvinner för en sekund.

Peace in mind sa...

Men du mitt hjärta nu orkar jag inte mer, tyar inte...du vann med dina sju kommentarer...men det är du å andra sidan så mycket värd.

Puss!

stella sweden sa...

Åhh kära pimpim...du vet vad du pratar om o vi vet att du vet vad jag pratar om...deeet ä stort...

stella sweden sa...

Puss!

Maria sa...

Jag spinner och host-hostar av pur glädje när jag läser dina ord... så gott att höra piskan vina av självförtroendets högt önskade egenvärde! Tjohoooo Baby!!! Jag jonglerar med ulliga och mulliga små hundvalpar samtidigt som jag joddlar - bara för DIN skull!!!

puss daaarling!

stella sweden sa...

Tjohooo marrängswizzen!
Tack för joddel spinn purpurrglädje o husst men tappa för bövelen inte de nuttiga små valparna i golve!

puss baby!

Lotta sa...

Sicken jäkla bra ferarri du har ;)

stella sweden sa...

L8 - en del föds med silverskedar i munnen U en del med ferarris!

Alfahannen sa...

Joo. nu börjar du att komma i form ser ja,, men vart tog den vita fina springaren vägen (Mustangen)?.. Ferrari...hmmm vet inte, men bara du mår bättre så..

Tassavtryck på din blogg..att ja vart här..

Shirouz sa...

Fasen så härligt att höra! De där ögonblicken är guld, när man bottnar i sig själv och känner att man duger precis som man är.
Du har så rätt, att det kvittar egentligen precis vad alla andra säger, tycker man inte om sig själv så spelar det ingen större roll vad andra säger. Det måste komma inifrån och det var bra skönt att höra att Ferrarin kom vrålande :)

stella sweden sa...

Alfahann - jo ferarrisar är mitt signum liksom alfaromeos SAMT mustanger OCH bikers, tänk när Thelma o Louise drog utför stupet i en thunderbird 66a, hur skulle det sett ut om de kört en golf?
Tass på dig!
;)

stella sweden sa...

shirouz - gott att glädja dig sötnos men hur det än är ställt med eller utan ferarrisar så är det väldigt gott ändå att få uppskattning U NU uppskattar jag dig! Johoooo!

;)

emotionella stella sa...

tänk va lite hosta kan framkalla har blitt ett bevingat...fladder...flyg flyg...ordspråk..

Maria sa...

... inte tappar jag dem inte... jag fångar upp dem med min svandunsbeprydda toffla!!!

Sveriges Gladaste Man sa...

Stella min hemliga fjälla! Du kan aldrig bli dålig, möjligtvis lite hosta, men det är allt.

Maria,nästa gång du kollar in Stella, sätt dig på golvet så du inte slår ihjäl valparna. Och vilken hund tror du vill fångar upp av en svandunsklätt toffel? Det är ju skämmigt ju...

stella sweden sa...

Jo såklart du gör marrängenbollsvängen...
mästarinna i kast med nuttig liten hundvalp som du är! Glömde ju det mitt i all husst o skrammel...

O pappaB...skäll INTE på min daaarling Maria! Du anar inte vilka konster denna lady kan utföra, vilket järrta av renaste guld hon har!

pappa B sa...

Jasså? Det var som f-n!

stationella stella sa...

jooo det är dagsens sanning!