måndag, februari 23, 2009

hur

kan wiki påstå något så förnärmande som att bananer skulle vara gott det är ju inte ens en frukt utan en ört det är förskämt said Farbror Trytte Folke to Överste Vanan!

Andra bloggar om: , , ,

27 kommentarer:

Shirouz sa...

*rättar yrvaket till turbanen på huvudet* Men, bananer är ju livets salt, hrm, jag menar livets frukt, nej, jag menar, livets ört. ;)

Shirouz sa...

Asch då. Turbananen ska det ju stå. Givetvis. Nu ska jag ut och skrämma kung Bore till Grönland.

stella sweden sa...

Hahaaaaaaaaa! vad var det jag sa shirouz? Ta ett foto!

:D

Peace in mind sa...

Bananer är hm...bajs...inte gott alls, varken som ört eller frukt. Möjligen i skumform...

Stina sa...

Kruxet med bananer är att de aldrig är precis rätt. Antingen är de omogna och kliar på tungan så det känns som man ska få ett livshotande allergianfall när man svalt sista tuggan eller så har man munnen full av en kleggig gröt av alldeles för mogen banan och man vill bara kräkas i närmaste papperskorg. Annars är de goda. Hälsar hon som försöka anlägga en positiv ton.

Maria sa...

Ja, jag är då totalt chockskadad efter detta utmäle!!! GOTT??? Knappast!!! Om BANANskrället är, som man säger, GOTT(?), då undrar jag vad som anses vara äckligt???

Maria sa...

Jeeezus... man gör ju råttgiftet BANANLIKÖR av eländet!!! Vem, förutom, alla vi lyxbohemer dricker det i önskan om ett hallucinatoriskt rus för kreativa stunder... undrar jag i samma andetag som jag tar mig för pannan... sveper till med påfågelssolfjädern och dåååånar... baby... jag dåååååååånar...

Maria sa...

... fast absinth och körsbärvin är att föredra!!!

Alfahannen sa...

De va ett fasligt bloggande om Bananer...men ja får väl säga det rent ut....äckligt!
Hmm, gillar varken bananer eller frukt, lyckligtvis...bara rent o mört kött..Lammkött kanske?
Du e rolig du....Bananer,, he, he!

pappa B sa...

Jaha....eftersom det endast är pappa B shom gillar bananer här i landet (sviter från barndommens apstatier) så förstar jag varför de är så hemskt dyra.
Nåväl, jag sitter här i nordost och gnager på min banan, slänger skalet och hoppas på att någon lika ålderstigen man eller kvinna som jag skaall halka, bryta lårbenshalksen och åka in på långvården för tid och evighet. Då blir det en ledig lägenhet för ett ungt nyförälskat par ledig och jag och min banan har gjort en samhällsnyttig tjänst. F-n vad jag är bra *S*
pappa B

pappa B sa...

...fast jag stavar som de blinda slåss. En hit och en dit å så en i minnet

stella sweden sa...

...fruktansvärt apiga kära pimpim är dom, jag har sett
föräldrar skrapa med sked UR innanmätet till små barn! Skandal!

nehejdu fiiinastiiina...inte ens "annars" hälsar hon som retar upp sig på att WIKI sitter U bestämmer VAD som är gott!

...visste att det skulle drabba dig hårt som ett slag söta marrängen men jag gjorde det endast för att cigarettdaaaamen (hon mittemot ditt hus du vet) skulle få en annan vy att kika på när hon glor in på dig varje kväll du kommer hem helt utsjasad från jobbet...ett litet dååååååån eller trill ner i soffan behövdes för att hon ska begripa hur att sitta på balkongen U röka så att det tilltalar dig!
...U ta dig en absinth så faller du ällegaantaré!

...lammstekta kotletter alá wulf smockade med vitlök
samt kryddade med tallbarr är jumbomumbomat alfahannen...dvs
fasligt bloggott!

...mehh kära PappaB...int kasta skal nej! Du fååår tycka om banan det är heeelt ok U det var du som började med mat vet du genom att skicka en utmaning till
mig U SE vad som hände...hela jävla bloggvärlden reagerar på denna sk föda U till o med WIKI har uppdaterat SIN sida (jo jag har koll på att dom varit här U snokat om mina bananinlägg) för att försöka reta upp mig! Isch...
be careful outthere...ingen vet
egentligen vad som döljer sig innanför skalen...


PussUkraaaaaaaaaaaaaaaaaaam!

Cliff Hanger sa...

Bananer är ju jättegott! Och dottern, hon tycker att bananer är det godaste som finns!

Du ser, vi är två (minst) mot en!

pinglan sa...

ojojjooj...ingen tycker om bananer!? :) det är gott med abananamas...tar en varje dag ;)

pappa B sa...

Hallå där min sköna! Jag kikar in hos dig flera gånger om dagen. Varför jag försvunnit vet jag inte men jag har ju bytt bilden i mitt nick. så det kanske är det som strular.
TÅ räcker bra här på bloggen, men jag kanske kan förmedla originalet via mail *s*
Tar mig nu ett glas wirre och en banan
puss tebax och en stor Kraaaaam

hg storm sa...

Du är vad du äter..
själv tycker jag om råbiff med capris hg storm

hg storm sa...

Du är vad du äter..
själv tycker jag om råbiff med capris hg storm

farbror trytte folke sa...

...ni är fler än två mot en u inte bara MED en utan det finns rejält med motståndare mot bananer här, det verkar som att en feber sprides runt i världen med frågan VAD är en banan egentligen, en måltid istället för eller en fallossymbol? Är glad att alla utrycker sina åsikter trots att hon (stellaimpella)inte skickat den här från början utmaningen vidare så berör den o jag tackar å hunns (stellamjällas) vägnar!
(kan berätta att hunn (stellanationella) är barnsligt förtjust i blodiga oxfiletter o intar de gärna på en nattmacka isch!)

stella sweden sa...

cliffan...jaha nu kom en viss uncel emellan
...om din dotter älskar bananer så är det ditt fel!
;)


..jojo pinglan..vi har kanske inte samma blodgrupp men
jag gillar dig ändå ;)


PappaB de där jävla blogger strular ständig U tror de
kan göra som de vill...skål men om jag ska fixa en whiskey måste
det finnas en öl o skölja ner med...säger bara JÄGERMEISTER!

...som otäcka trytte snikade in U berättade, jo blodigt kött är gott men inte helt rått bara aningen grillat hg...

Shirouz sa...

Jag ser att jag måste rycka ut igen som en förkämpe för bananens väl och ve. Stormande med min turbanan som ett segel på en racerbanan hävdar jag härmed bestämt och nästan förbanananat att banan är både nyttigt, gott och (håll i dig nu) roligt! Egentligen så är det som så att bananskalen är skälet till att humorn uppfanns. Innan någon kastade ett bananskal fanns ingen humor överhuvudtaget. Utan bananen hade vi inte haft någon Bananarne. Eller Charlie Chaplin. Jag är nästan säker på att jag talar sanning nu, eller är det turbananen som talar... ;)

Shirouz sa...

...och, du inspirerade mig till en blogg till bananens ära! Tack :)

pappa B sa...

VAd sysslar du med darling? Inget nytt inlägg utan de där två stutarna som fightas? In med lite blader och blomster eller blomster och blader di buse!
Och inga små komments hos mig heller på morgonkvisten.???
Kram (ingen puss på näbben idag, jag är arg)

pappa B sa...

...åsså har du plockat bort mig från din bloggar-läsa-lista också?
Börjar gnaga på hattbrättet.

stella sweden sa...

puss på söta shirouz...jag är så glad att du försvarar bananen men lovar dig att den ju satt sig ordentligt fast på ditt huvud o nu håller på att växa igenom skallbenet o att det är DEN som talar i tungor genom dig! Johoooda...jag har sett sånt hända förut! Men även glad att jag inspirerat dig till ett inlägg...

(lite fakta...bananen har endast EN funktion, den är till för att halkas på!)

stella sweden sa...

Ojoj pappaB...det var verkligen mysko, som jag skrev på DIN blogg att du och en till försvunnit från min "följ bloggen"...jag begriper inget för den har jag inte rört...kanske dags att byta lösenord igen för mysko saker har inträffat förut...

O du skäll INTE på mig för att jag gillar de fula gubbarna! ;)

(snart förstår du mina nattliga vandringar o sällsynta inlägg..eller heter det sällan lagda inlägg?)

Shirouz sa...

Åt en banan till frukost. Mycket gott ;)
På tal om försvunna personer, det har försvunnit folk hos mig med, på listan menar jag, jag tror det är något med Blogger. (antingen det eller också har jag tjatat hål i huvet på dem med min blogg ;)
För övrigt är du utmanad :)
http://ulvstrumpa.blogspot.com/2009/02/utmanad-av-teolinda_25.html

stella sweden sa...

shirouzbanamouz - din avartar kommer snart att förvandlas till en turbanan...och om den inte gör det får du en klase bananer via mail från mig! Jo mysko det där, en kväll när jag uppdaterade så var två borta, och din version kan ju stämma på mig likaväl...;)

Ska kolla om utmaningen är något för mig du, men du vet ju vad som brukar hända när jag TAR utmaningar? Nu har ju bananens varande eller inte plöjt som en följetong runt på bloggar, det har bildats en klubb o JAG har blivit inbjuden som föreläsare! Du har fått en turbobanan på huvudet blivit som besatt av dess skönhet, så du seeer...de är inte att lita på för jag tror att de är på väg att försöka ta över världen...bananerna alltså!