fredag, februari 13, 2009

rände ikring

på stan idag ärenden hit ärenden dit fram U tillbaks hem till pappsen med mediciiiiner tillbaks igen leta saker jag behövde under tiden när jag trillade hit U dit så FLIRTADE jag med varenda människa jag mötte jag loooog U gav dom mitt öga och veeet ni att SÅÅÅÅ många leenden har jag aldrig fått på en U samma dag....
Andra bloggar om: , , , , ,

29 kommentarer:

Peace in mind sa...

Men såklart, du är ju Stellabella...ett leende från dig och man får önska sig vad man vill, som när en stjärna faller:)

Visst är det en härlig känsla att le mot okända, och notera all feedback?

stella sweden sa...

...heelt underbart Pimpim...att även kvinnor i alla åldrar ler mot mig är som att få en gåva...jag blir sååå glad!

stella sweden sa...

...eller också blir de rädda U vågar inget annat för jag är ju såååå scary!

;)

Peace in mind sa...

Oh no, inte rädda, bara lyckliga för att en stjärna går runt och tindrar...

stella sweden sa...

...ok det köper jag!

pappa B sa...

Har nyss kommit ut från badrummet. Min näsa som till vardags är blålila är nu blodröd (Stella lelle, blunda du som inte tål rödfärg) Ena ögat är igenmurat och överläppen ser ut som en miss i uppmätningen av butox vid injektionen. Det var nämligen så....Arg som ett bisamhälle efter fiaskot då Kitty åkte ur Let´s Dance och snöbristen i Korea gick jag ut i svalen för att få lite luft. Satte mig sedan och läste Stella Swedens blogginlägg om leenden (känner ni henne?)
Aha! Tänkte jag det var en bra idé. Skulle ändå ta en kortis ner för att köpa en tidning och lämna in en V75-rad. Jag tänker le mot alla jag möter, även om jag är skitförbannad innerst inne. När jag klev ut från tobaksaffären mötte jag en medelålders dam, lite lätt i gasen och jag flinade upp mig.
-Va flinar du åt gubbdjävel sa hon och gjorde en vänstersving med handväsklkan som träffade mig med en duns i skallen. -Tror du att du ä nått eller? Väskan kom tillbaka åt andra hållet och träffade skallen en gång till. Sakta nedhasandes på knä (kände en viss fruktan över att ett vingligt knä skulle träffa mig i skrevet så jag tog lite bättre markposition. -Du gubbdjävel, gå hem a slit av den i vasken skrek hon och saliven utspädd med voidka och tobak (John Silver Light) sprutade över mitt nyrakade ansikte. Samtidigt landade väskan återigen i skallen på mig. Den här gången mitt på huvudet. Att damen var styvt 45 insåg jag då jag kände botten på en kvarting i handväskan.
Vis av detta kommer jag ALDRIG mer att flina åt medelålders damer med handväska.
Lägger mig nu tillrätta på min kvinnas arm och får lite tröst.
pappa B

pappa B sa...

Åsså hörru! Jag tar ALLA bilder själv. Om jag mot förmodan inte skulle göra det så står det en byline vem som tagit den, så de så. Bäbben i hinken tog jag samma dag, till ett reportage om babysim här i Gbg... Så det var en riktig färsking ni fick
pappa B

stella sweden sa...

..pappabe...jag är mållös!

;)

hg storm sa...

låter som en trevlig promenad..för den som möter..om det är den rätta
fin kväll hg storm

stella sweden sa...

- hg storm...det var ingen som tog illa upp vad jag märkte...o även jag hade väldigt trevligt

...tänker mig en fin kväll..joda..önskar dig desamma!

Miss Upsey Daisy sa...

Jag ska flörta mer. Blinka till alla man möter. Stella är genealisk!

stella sweden sa...

..jag veeet gumman...


puss på söta små pannor efts de många järtandes dagar pågår till er som redan har skrivit här på min lillajävla!

a n k i e f o n t ä n sa...

Jag tror att leende från dig skulle få mig på fall. Leenden har ju generellt en tendens att få en att falla. och kommmer de sen från en fri och varm person, då lär man ligga!

a n k i e f o n t ä n sa...

"Då lär man ligga" var ju otydligast i dag, men jag menar att ett leende kan få mig att sänka garden.

Maria sa...

... är det möjligen så... att du börjar höra... koltrasten igen... jag tror nämligen att både du och jag kommer att höra den i vår... eftersom vi inte hörde den för ett år sedan!

puss my darling!

Maria sa...

... och en massa rrröda hjärtfamnande kramar sänder jag till dig idag... en massa... en kvardrijon faktiskt!

puss

stella sweden sa...

- ankiiankii...förstår preciiis vad du menar U trillar litt jag med!

stella sweden sa...

- marränng slingelisväng U däng...en kvintrilliarder pussar U kramar till dig denna maagiska natt då jag sitter i en studio med 2 hardrockingbrothers U bara njuter av solon U bas ( de påstår att jag ska KÖRA!!!!!)...samt några underberger för jag haaaar ont i magen U de skulle ju va bra?

Baronessan sa...

Jag tror på leenden! Jag blir själv glad när jag möter andra som ler. Ibland får jag även för mig att skoja till det lite med någon kassörska. Då tittar dom ofta frågande på mig utan ett tillstymmelse till leende och frågar "har du medlemskort?" Jag ler fortfarande och säger nej. Pling, plong, tjong, kvitto, nästa... Jag undviker att säga "ha en bra dag" men ler stort när jag säger hej då.
Nästa gång ska jag ha spenat mellan tänderna. Det borde framkalla ett och annat leende - eller åtminstone en grimas.
Framkalla solen med ett leende, kraaaam!

stella sweden sa...

..meh...varför ler de inte tillbaks baronessan...du som har glimmer i blick u ett sånt behagligt älskligt leéndé? En gåta duuu...u kraaaaaaaaaaaaaaaaam till dig!

pappa B sa...

På fd. posten
På fd. Konsum
Och fortfarande hos Pressbyrån finns ingenting som heter leenden.
På dessa ställen har man samlat alla kärringar som drabbats fruktansvärt hårt av klimakteriet. Jag tror att det måste ingå i deras CV.
Att få ett leende där, det kostar vill jag lova
Själv är pappa B ett enda stort flin, så de så.
Kram på er alla leende män och kvinnor men mes till mina små bloggarvänner, som jag hittar här hos Stella den snälla!

pappa B sa...

missade det viktiga t:et. Här kommer det
pappa B

stella sweden sa...

...haru testat ICA pappab?

Maria sa...

... så fin den lilla turkosa haren ser ut här till vänster hos dig då... där måste den få sitta ett litet tag... och med sina mjuka sammestlena läppar viska de vackraste ord han vet i dina öron... måne... måne... måååne... viskar han samtidigt som han försöker få dig att vända blicken uppåt mot den mjölkiga vägen där uppe på vinterhimlen...

Matilda sa...

Klart du ska flirta med de där vackra ögongen :)

stella sweden sa...

...tack Matilda du skriver så snälla ord...

;)
blink blink

pinglan sa...

hahaaa har haft sååå roligt med dina kommnetarer så jag glömt vad jag skulle skriva här :) men en sak är säker att t ex posten, FK, lapplisor, shelltappens kassör är bland dom som inte kan stava till 'leende'.Men jag märker ju att folk ler mot en om man själv gör det. Jag är ju såååå serviceminded så jag har lätt för leende ;)på det lilla caféet....

pinglan sa...

hahaaa har haft sååå roligt med dina kommnetarer så jag glömt vad jag skulle skriva här :) men en sak är säker att t ex posten, FK, lapplisor, shelltappens kassör är bland dom som inte kan stava till 'leende'.Men jag märker ju att folk ler mot en om man själv gör det. Jag är ju såååå serviceminded så jag har lätt för leende ;)på det lilla caféet....

stella sweden sa...

plingtingling...du har fått ett kinesiskt namn...mysko hur gick det till kanske var det ditt leende jag ser framför mig som gjorde det u jag brukar le åt poliser som stoppar mig men de ler INTE tillbaks....än mer mysko!