onsdag, februari 11, 2009

hare undgått någon

att she är väääldigt förtjust i mööörkaste rött trots att hon misstänkt är synnerligen allergisk mot färgen så därför händer det oftast att she blir sängliggandes i den mjuuuka kungadottirbädden ungefär en månad varje år vid just juletid så hon bestämde sig för att uppsöka en akupunktör för att ta reda på WHY och svaret hon fick var att de energier honn har inom sig är väldigt rööödröda så när honn omger sig med rött blir det kortslutning i systemet U she tappar kraften U då passar de på de små jävlorna då slinker de elakka bakterierna som lurat U prasslat runt ikring hörnen in U sätter sig på henne så nu har honn börjat spackla över allt rött med vitt U denna video visar hur det ser ut efter she spacklat sina målningar vita som ett snö! (the winner takes it all gnolar honn under tiden den laddas upp på jutuub)Andra bloggar om: , , ,24 kommentarer:

procentuella stella sa...

...håller med till hundraprocent dearest!

Lotta sa...

En kompis killes syrra som jag träffade i somras i Kiruna blev allergiskt mot svart.. hon fick sluta färga håret, byta hela garderoben & aldrig mer äta lakrits... men du, aj lajk ditt nyvita stuff som fan ! rödrävarna inuti vitt, wow !!!
U win Stella !

Alfahannen sa...

Vitt e alltid bra att ha, om du känner att du mår bra...för det vill vi alla bloggare här att du skall göra...
Själv föredrar jag mörkaste blått, då kvällen börja skymma...
Tass på dig..!

Shirouz sa...

Oj, det har blivit vintervargar av dem! Vilket påminner mig att jag missade tvprogrammet om Yellowstones vargar. Rackarns också. Tycker om det vintervita, på tavlor alltså. I real life som somliga kallar det här livet går det däremot tvärbort. Mer sommar åt folket. Helst igår! Ha det gott :)

stella sweden sa...

- procentuella blalaaa...kan du göra annat när du heter så?

- lotta...lovley, just lovley med vitt stuff!


- alfahann...tassatack!


- shirouz...yellowstones vargar suck! Om vi inte hade vintern kanske vi inte uppskattar sommaren den ljuvliga, men klart är det min årstid!

Peace in mind sa...

Men ett par rödröda kängor kan ju funka trots allt. Markerar tydligt stegen du tar, och visar vägen. Rätt.

stella sweden sa...

...så rätt du tänkt pimpim...små detaljer som syns!

Miss Upsey Daisy sa...

Röd är en färg för starka kvinnor. För färgstarka kvinnor. Som du!

pinglan sa...

owwow :) Hoppas jag inte blir allergisk mot Svart, det är min färg, 'paint it Black'.
Fin video du gjort men men!! Du har ju tat Min låt till bakgrund där, 'Wind Of Changes'....ok, då, vi kan ju se den som gemensam lr nått.....du hade såååå mycket vitt, som du målat. Jag är inte för vitt. Men jag kände igen målningen som du haft här på din blogg för ett tag sedan, dom ögonen... :)

stella sweden sa...

- tack missy..troligen är jag röd inuti så då får kvinna akta sig för rött utanför annars blir det kattastrof! ;)

- pinglan...jo Scorpions lyssnar jag på nu..U paint it black är en underbar låt...dom ögona ja...de har jag sett irl vet du...

Puss!

Baronessan sa...

Älskar vitt - utom på kläder. Min mamma faller in i totaldepression i november och börjar återvända någon gång i januari. Kan det vara allt det röda? Hon tycker inte om rött och inte om jul.

stella sweden sa...

dear baronessa...faller inte i depp riktigt men blir alltid sjuk o det rejält o det beror absolut på för mycket rött...så kanske om du berättar för din mamma om mig? Om min sk allergi mot rött? För det kan ju vara så enkelt...nästa år byter jag ut ALLT rött mot grönt eller lila!

Matilda sa...

Tackar för guidningen i din ateljé! Kul att se dina målningar (om än något suddigt och snurrigt) :)

Matilda sa...

Och målarlådan så klart!

stella sweden sa...

..neheej du retass matilda...snurrigt hääär? Nääää...klart som glas, lugnt som i den mörkaste tjärn, allt på plats...full koll!

;)

stella sweden sa...

...på målarlådan också!

stella sweden sa...

...U mig själv!

Ursula sa...

Åh Gud, så avancerad du är Stella: lägger upp filmer på YouTube! Är inte det krångligt?!?
Tycker om ditt nyvita, med tydliga reliefer efter spackelspaden - snyggt!
Och vilken underbar Målarlåda!
Men ska du inte använda rött när du målar tavlor heller? För du ÄR ju en underbart Röd Personlighet - kan du uttrycka allt du vill, även utan rött?

Bloggsvar hos mig: Men oh, visst avnjuter jag en Pernod ibland på vinterhalvåret oxå! Fast allra, allra godast smakar det på yttertrappan… ;-)
Du föll tydligen för Pernod redan vid första läppjandet, liksom jag! Det är nog så med Pernod: antingen faller man direkt, eller aldrig - synd om dem som aldrig faller… ;-)
Självklart skålar vi tillsammans - the more the merrier!
Och ja, England kommer snart, snart - men det blir inget spännande, stella! Det blir bara små enkla episoder, då och då… Pernod-puss på stjärnepannan!

pappa B sa...

Kärlekens färg! Aj, aj, aj....det var inte roligt att höra. Hummer, kräftor, rosépeppar och ett glas kraftigt rödvin. Nu blir det hångel på busshållplatsen, snabba ryck, linneklänning,fiskbullar och vita nejlikor (begravningsblommor ju) sliskigt sött vitt vin och flingsalt!
Jag kryper ihop och försöker dra ner borselinon över öronen och lider med dig
pappa B

stella sweden sa...

- ussan kära du...det röda lägger jag underst som en egen styrka som finns där likt en grund u låter färgen komma igenom som detaljer så visst kan jag ut rycka (fin särskrivning eller huuur?) det jag vill ändå! Som dina små episoder så räcker det gott med lite i taget....


- meeen pappab...hångla på busshållplatsen...u äta fiskbullar mitt i vintern? Näää bättre kan du...vita huset, vita lijor, sidenklänning, u en porlande champagne u så lite pudersocker på röda kinden...så liiiid inga lidar mer för min skull...

- kramar u pussar på vintervita pannor!

pappa B sa...

HALLÅ! Jag hade ju tänkt mig en illröd pjäs att rama in här hemma? Hur gör jag nu då, måste jag tvätta av den med thinner, då smäller jag ju av?
pappa B

stella sweden sa...

HALLÅ PAPPA AB! Vad då för en pjäs?

Emma sa...

Den där videon var svårtolkad må jag säga.

stella sweden sa...

..allt är relativt Emma...