torsdag, oktober 30, 2008

eller hur!

Shit va, många pratar om höstlov o sen julloooov o she har jobbat häcken av sig med höstmarknad i en hel månad o nu är det bara en vecka kvar tills vår julmarknad börjar o samtidigt håller she på o flytta!

O jag utrycker mig som en tonåring jag veet, men va fan?
Ja fixar de me..typ!
Samtidigt har jag sett en repris, eller va de en inspelning av staaars på is kanske?

Men de var ju min dröm sens jag var en minishe att få svirra runt på isen för de var friheten! Alltså måste she söka sig en isplätt o flurra runt där o daska ner med baken i isen för o känna liiivet...eller huuur?

She har ett par 37or vita konståknings någonstans o just de vill hon svirra runt med på nyårsnatten i Kungsträdgården på nyår för det är väl där isbanan finns?

Någon som vill hänga på?

Observera noggrant att kvinnan på bilden inte är she men de såg ni nog!
Andra bloggar om:

21 kommentarer:

Peace in mind sa...

Sorry baby, ingen skating för mig! Men jag håller med, ett romantiskt skimmer över det där. Med tyllkjol och strassiga stenar runt livet kommer du att knocka där i Kungsan på nyår...

Och jag kom på, när jag var liten tyckte jag det var så fiiint med sånt där pälsigt fluff på skridskorna...vilket inte jag hade.

Peace in mind sa...

...och vänta, du måste ha en muff också att för värma händerna som i de gamla filmerna. Lova!

stella sweden sa...

Pim darling...lovar o ha en muff i ena handen! Inte båda för då trillar jag ikull på rumpan!

stella sweden sa...

Men inte tyllkjol inte, eller joo kanske? En grööön? Får se vart de lider!

stella sweden sa...

Skulle vart kul o ha dig med! Bara så du vet!

Anonym sa...

Kommer Du kommer jag.Stella jag kan se om jag blundar, Dig fara fram som ett höstlöv i Oktober och göra dubbel Lutz trippel Salchow samt avsluta med en kvadrupel toeloop.

Hälsningar O

Peace in mind sa...

O: Ett höstlov i oktober på nyårsafton? Det vore nåt:)

Stella, jag lovar dig att du inte vill ha mig nära nån is, vare sig i Kungsan eller annars. Jag är snäll som inte kommer:)

Ursula sa...

Nu... förstår jag vilket steg du var på väg att ta! Lycka till med ditt nya liv, det kommer att bli jättebra!
Och oooh, så gärna jag skulle vilja se dig åka skridskor i Kungsträdgården på nyårsnatten, med ett champagneglas i ena handen och en fluffig muff i den andra! Och kringsvärmad av vänner och härliga, trevliga, beundrande Män, som kan lyfta dig på sina starka men ömsinta händer!
Ska tänka på dig på Nyårsnatten! ;-) Puss i förväg!

Maria sa...

Åååhhh... jag minns de där finska isdansåkarna som vann något vinter-os för några år sedan - FANTABULÖÖÖSA!!! Och när Ingrid Schrewelius pratade om och beskrev alla dräkterna!!! Bara inom konståkningen - BARA - är det fint med paljetter!!!

Darling, darling, darling! Välkommen in den härliga världen med dig själv som isdanspartner - ty du behöver ingen annan! För JAG lovar att plocka upp dig samtidigt som jag gör ett elegant och dekadent ryttlande hopp likt en svan... eller varför inte som en rrrroooosa flamingo!!!

Maria sa...

Åååhhh... jag minns de där finska isdansåkarna som vann något vinter-os för några år sedan - FANTABULÖÖÖSA!!! Och när Ingrid Schrewelius pratade om och beskrev alla dräkterna!!! Bara inom konståkningen - BARA - är det fint med paljetter!!!

Darling, darling, darling! Välkommen in den härliga världen med dig själv som isdanspartner - ty du behöver ingen annan! För JAG lovar att plocka upp dig samtidigt som jag gör ett elegant och dekadent ryttlande hopp likt en svan... eller varför inte som en rrrroooosa flamingo!!!

Maria sa...

Oj då... dubblett!!! Ja, det är en konst det med!

puss darling!

stella sweden sa...

Jag tror det vänder nu
jag tror på sagan du...

...blir stum av era kommentarer, svirrar runt på den mentala isen o gör kvadrupplar i smyg medans kartonger o röprickiga megakassar körs till a secret place, Stellas place!

O du synes vara väääl insatt i div konståkningstermer eller så haru googlat?

O Pim om du säger det så flinar jag tacksamt vett du, annars kunde vi ju trilla ikring tillsammans på halkikullbanan! En syn för gudar...lovar du!

Joooo det kommer att bli precis som jag vill hare Urs o vilken underbar beskrivning av min nyårsnatt! Puss på pannan för de!

Maria min FANTABULÖSA bloggpolare jag vill så gärna se dig som en rrrosa flamingoisdansare! O så bjuder du på NYA ord igen o plockar upp mig när jag daskar ikull...det är inte fy skam de! O man fåååår skriva dubbelt här!

Kramopuss o offrade getajäklar o för våra drömmar SKÅL! För nu är det tamejfan fredag!

Anonym sa...

Googlat Stella Googlat.
Sonen kör GGN i morgon gå ut å heja på alla 2500 åkare.

Hälsar O

londongirl sa...

Stella! OM du kommer till Hufudstaden och Kungsan så vill jag stå där och se dig svirra runt på isen. Jag kan vara beredd med lilla pälsen och blombuketten vid kanten. Sen skålar vi i champagne och dina ögon kommer att glittra ikapp med nyårsnattens magi i den stora staden.

Men inte tar jag på mig mina skridskor (de är såna där vita MED pälsmudd) Nej då kan man ju ramla omkull vetja!!! ;-)

Kramar i miljoner till dig.

stella sweden sa...

O...nice o tufft o köra, väldigt strongt! Har vart med som sjukvårdare ibland o tittat men detta år missade jag leråkern!
;)

Lgirl..OM jag kommer dit på nyår så får du nog se mig trilla o därrför vadderar jag mig med gaffatejp utanpå fetvadden, men lite blåmärken får man väl tåla?
O föresten vi kan ju byte för mina är utan fluff!
OM jag kommer så långt....kram till di i miljardklassen typ!

Men jag lovar o höra av mig ifalllatt...för man veeet aldrig vilka vägar livet tar...

Anonym sa...

En stjärna på is ?

Kanske får dyka upp med mina oinvigda gricker, som jag köpte för 80:- ;)
De har ju is på ett torg även i denna stad, men jag har inte kommit dit än... hmm... isen har inte kommit dit än heller, men förra vintern dårå *S*

Miss Upsey Daisy sa...

Vi har samma dröm! Kungsträdgården se upp här kommer vi!

Matilda sa...

Ska du flytta? Men inte från Ön väl?
Låter som ett stressigt liv... Men ändå väldigt roligt :)

pinglan sa...

Oj fina kommentarer du fått :) jag skatar defenitivt inte. Fast jag älskar att se på det och det skulle vara trevligt och se dig i alla dom flashiga hopp och dubbletter som anonym skrev om. Jag kunde kanske hålla i din muff medans du åker och fylla på ditt(våra) champanjeglas vid sargen?

stella sweden sa...

Ni är så flurrgulliga att jag rent av döööör här där jag just nu sitter (fortfarande i min fd lägenhet) på golvet som vi lagt täcken o filtar på för nästan alla möbler är ju i min NYA, dsk Stellas Place! Men det kan jag ju blogga om för fanen! Ja!

Du har väl kikat på stars on ice Lasse väll,*ssss*...du får väldigt gärna dyka upp där!

Jooo MissUD o tänk om den blir sann du!
Be aware! Här kommer lantisarna!

Matilda mysterius woman, trodde du fnurrat ut det för länge sen! Neeej, inte från ön bara till ett eget Place! O vi håller på för fullt, tar bara en behövlig paus just nu...för vi orrrkarrr inte mer ikväll!

Pinglan jag kan inte hoppa o studsa på isen däremot är jag bra på att trilla o att hälla upp champagne o andra drycker så det blir finfint!

Valfri Puss till ALLA!

stella sweden sa...

O om man tänker efter så är det kanske, möjligen några ljuuuvliga bloggare som skulle kunna tänka sig dyka upp där på nyårsnatten!

Åhhhh boooiinck!

(det var en visuell avsvimmning av lycka)