tisdag, oktober 28, 2008

Jag hade feeel!

Visst har jag tid o hänga HÄÄÄR....

Kan int låta bli o berätta att jag haaataarrrr nya bokhyllor!

Vi har köpt ett nytt svart stort monster till mannen eftersom she valde de gamla....o den nya skulle sättas ihop ikväll...hade vi tänkt...
Vissst...det började så bra, BESKRIVNINGEN lästes noggrant o vi sorterade alla 15 olika skruvar...muttrar o pluppar i varsin plastmugg som vi märkte med RÄTT bokstav....så lätt så!
- det här går galant sa jag!
Efter ett antal humm så visste vi precis hur vi skulle gå tillväga...så vi började i mitten som det stod på ritningen....fortsatte ett par steg...
- men va faaaan, den här plankbiten skulle ju ha setat i botten för det är två hål MER i den!
Så vi plockar isär skiten o börjar om...när vi är färdiga med alla rutor o fått skruvar o pluppar på plats är det dags för SIDORNA....
- hummm det står här att det ska va korta pluppar i sidorna typ en fjorton stycken men vi har ju använt alla korta till rutorna o de stora går ju int in så det blir gliiipor?
Så vi plockar isär igen o drar ur ALLA korta pluppar med TÅNG samt skruvar ur alla jävla skruvar o så försöker vi med våld sätta dit de LÅNGA plupparna men de PASSAR int!

Hyllan ligger nu där i bitar på golvet...vi tar oss litt vin o tänker...

- ähhh vi tar det imorrn!

Andra bloggar om:10 kommentarer:

Anonym sa...

Ser ju ditt tilägg om anonyma, men du vet ju vem jag är?

Ikea"jävlabokhyllor" verkar nog lättare än de ni håller på o sätta ihop! Ni fixar det annars så ring mig!

/Patrik

Maria sa...

Ååååhhhhååååå, vad underbart att höra någon annan använda ordet "setat"!!! Jag får ständigt skäll för att jag säger och skriver setat - jag hävdar att det är dialektalt och att ordet har full rätt att leva!!!

Tack darling!!!
Puss för det!

stella sweden sa...

Patrik, javisst gör vi det!

Maria, ja du, vi använder litt märkliga ord båd du o jag...TYCKER ANDRA! Men för oss är de heeelt ok o ingen ska skälla på dig för ordet "setat" eftersom det finns!

Puss tillbaks!

Ursula sa...

Man får skriva både "setat" och "flurrigt" och allt annat preciiis som man vill, särskilt på sin egen blogg!
Och ni gjorde helt rätt som drack vin och uppsköt hyllandet till morgondagen! Det göra jag oxå ibland, när jag liksom Nått Gränsen - då tänker jag på Scarlett O'Hara i Borta med vinden, hon som brukade säga: "I'll worry about that tomorrow!"
Klok filosofi ibland, i trängda lägen!
Puss på dig, söta Stella!

Matilda sa...

haha! låter som något underbart kreerat av Ikea... :p

Matilda sa...

haha! låter som något underbart kreerat av Ikea... :p

stella sweden sa...

Åhhh, jag älskar Scarlett O`Hara speciellt i Borta med vinden! Älskar hennes lätt övermodiga tro på att allt hon gör är rätt o trots sin egoism så kunde jag inte låta bli att älska hennes rollfigur! Men ingen hade kunnat gjort den så bedårande som honn! Puss tillbaks!

Matilda...jajadu...nästan fast betydligt värre, Ikeas ihopsättningsmöbler är en barnlek i jämförelse med Jyskskit! ;)

Stina sa...

Ja "litt vin" måste man allt ta till. Annars är risken stor att man plockar fram sågen och stämjärnet och stora spiklådan och då har man plötsligt inte en hylla längre utan en Alfonshelikopter.

pinglan sa...

Hur kunde du ens tänka dig att sätta ihop en hylla utan 'litt vin'?? Det går ju inte ;)

stella sweden sa...

Vicken fiiin bild du lagt ut! Vi har int hunnit såååå långt än som till såg o div verktyg men fanskapet ligger här än o blänger suuurt på oss! Jisses!

Jag veeet inte Pinglan, såklart vi skulle druckit föööre!!!