måndag, oktober 13, 2008

true sick and sinn

- att lägga in videos jag älskar blir likt en regnbåge vilken omfattar hela färgskalan som en slags fullfillment och jag vill gärna att ni lyssnar på den här där de sitter omslutna av själens vackra natt i segelbåten o sjunger för jag blir påmind om när min leende högljudda pappa vid läggdags satt med gitarren, den fina mörkbruna Levinen, på sängkanten min och sjöng för mig och min bror, som en ljuvlig kontrast till min milda mamma, hon vilken aldrig svor mer än på nätterna då vi två likt fnissande tonåringar spelade skitgubbe i smyg och hon som den villkorslösa mamma hon var lät mig spela skiten ur henne...hon skulle ha fyllt år idag...men samtidigt finns där en trist o okontrollerbar nyligen upptäckt av ett slags irritation? Så då dedikerar jag helt frankt denna låt just för att förnimmelsen om det nyupptäckta är ett grann smärtsam för mig och så berör den mig då jag nu tar ett kliv in i ett nytt sorts okänt och pirrande liv där jag inget vet än om hur fan man gör och jag tänker att jag är inte ett dugg högfärdig, inbilsk eller stöddig för att någon möjligen inte riktigt förstår mina printade tonfall och visst är jag medveten om att jag ofta skriver som fan läser bibeln men jag kan och vill inget annat sätt för det här är just mina ord o de kommer som de behagar...


Andra bloggar om:


20 kommentarer:

Anonym sa...

Så vackert.Kan det vara Dean Martin och Doris Day.
Funderar Olbert

pinglan sa...

Detta nya liv där du inte vet hur fan man gör? Får man någonsin veta om det?

Peace in mind sa...

Du behagar, vare sig du vill eller inte, iallafall en förvirrad en med leriga skor och hundhår på kläderna...och dina ord blir till utmaningar, vackra regndroppar som hänger där längst ut på grenen.

Gonattkram

peter pc carlsson sa...

Behaga eller beklaga... tja... jag är inte mycket för något...

Fy fanken, det finns mycket som inte är som man skulle vilja...

stella sweden sa...

Anonym, näää, Bingan o Graciella...

Pinglan, i båd stort o smått så kommer förändringar o jag vill int göra så stor sak av det, men visst får du veta, joda...

Peace in mind, o faller så sakta mot marken för att ge litt näring, gonatt baby!

Peter, jo, vi kan ju inte rå över andra, envar får ta sina egna beslutt!

alibengali sa...

Love forever, true...
Vacker text som behagar mig och nu är vampyrstämpeln borta, fast snön har visat sig i kväll, Brrrr, så det vette faen om jag inte börjar känna mig lite djävulsk i stället, det är bara hornen som fattas...
Ha en fin tisdag!
Kram Ali

Maria sa...

Åh Stella min förljuvande vän... en dragspelande Bingeling och en rrrosa Gracieuse angorajumper är precis vad man behöver lite now and then... vi är inne på päronspåret både du och jag idag!

puss på dig!

stella sweden sa...

Ali...du har lyssnat!
Snart är det halloweeen så då får du o göra igen! Good luck o Kraaaam!

Maria my dearest...puss på de där pärona som ju kan vara alldeles bedööövande förtjusande...ändå!

Ulf sa...

Ett okänt och pirrande liv...ett spännande liv som säkert blir bra till slut. Ol' Hannah will shine on you. Detta vet vi!

stella sweden sa...

Ulf....Ol" Hanna vart jag tvungen o googla på men hittade ju nada, men jag tror mig veta vad du menar så...This we know for sure!

Kraaam min bäste herr!

Matilda sa...

Jisses, du har börjat tävla i långa meningar utan punkt nu! ;)

fin visa

Daniel sa...

Du behagar dina läsare iaf.
Steg in och fastande. Very vackert.

stella sweden sa...

Matilda...jag haaar ju ETT frågetecken mitt i stycket o det är alltid något att räkna med tänker jag?

Daniel...tack!

Ulf sa...

Minns jag rätt så sjöngs det "Go Down Old Hannah" ute på bomullsfälten, enligt mästerplockaren själv - Huddie Ledbitter (Leadbelly). Googla på :-)

Fru Tattoo sa...

Jag tycker att du är så himla härlig med dina lååååååååånga meningar och lite svammliga stil. Medans du samtidigt är helt klockren i dina kommentarer hos mig!!!
Du gör mig glad, fast jag bara känner dig som en sida på internet

stella sweden sa...

Ulf, jaaa, nu har jag googlat o lärt mig en hel del...

Fru tatto...tack du rara, men jag har många sidor...
;)

Ursula sa...

Oh, du strålande speciella Stella, jag undrar också vad det är för kliv du nu tar... Men vad det än handlar om, så kommer du att stiga på stjärnglimmande fötter, och styra din båt i rätt riktning - this I know for sure!
Puss på kinden, och lycka till!

stella sweden sa...

Ursula goooa du, en puss på pannan din för de ljuvliga orden!

Shirouz sa...

Jag sitter här och läser lite bakåt i dina texter, det här fångade mig, vad fint, så jättefint, både dina ord och videon,magiskt!

stella sweden sa...

...tack...du är välkommen U läsa hur mycket du vill U orkar shirouz...


;)