onsdag, maj 23, 2007

she5


Hon är så jävla envis att hon tror på att om hon bankar huvet tillräckligt många gånger i väggen så blir där ett hål till slut..(angående nikotinmonstret hon tänker ta kontroll över).

Men hon har en väldigt god vän som lite utmanande undrar om det kanske inte blir ett hål i hennes skalle istället, av allt detta bank? Han tror inte att hon fixar det och hon VET att han bara utmanar henne, eftersom om någon inte tror på henne så flyger en "jävlar anamma" in i henne och säger att hon måste, åtminstone att för henne själv BEVISA att hon har rätt.
Huga...

"Att banka huvudet i väggen 150 gånger bränner 150 kalorier i tmmen" såg SP på nätet, då får hon akta sig så hon inte försvinner helt då hon bara har en matcvikt på 50 kg!

Däremellan dansar hon runt till I bless the wings that brings you back med Moody Blues medans hon far ikring med en trasa i ena handen och Wim Super Duper Perfection Cleening All i den andra, hänger tvätt med den tredje och lapar sol med den fjärde. När hon inte slavar på sitt jobb förståss...

3 kommentarer:

henkan sa...

Aprops räknare...vem bryr sig om sånt?
Har läst kommentarerna på ditt inlägg icantunderstand2 och so what?
Scorpions är ju helt ok, fan så du får allt att hålla ihop!
/nattugglan/

Lotta sa...

Ta makten! Det klarar du!

StellaPolaris sa...

Henkan# So what? Jag bryr mig i alla fall...Scorpions är HELT ok!

Lotta# Har försökt ta den i snart fem månader, börjar få fatt i den...tror jag...