onsdag, januari 28, 2009

hur ska jag kunna vara glaaad utan att slarva bort det?


- idag så stötte jag nästan ikull men ändå på en MÅLARHANN som förtäljde mig att jag håller på U röja ur min ateljé så vart ska jag göra av din målarlåda lägg mig på en filosoferad U rosbeströdd bädd U låt mannat från himmelen fortsätta trilla över mig tänkte jag för HANN har hittat min målarlåda jag fick av min pappa när jag skulle börja konstskolan men det var ju så att jag helt GLÖMT att jag en dag i höstas frågade då jag plockade ur MIN atelje om jag fick ställa några målnngar där U min målarlåda!

- nu ska jag andas någon som har nått U säga så får ni en ros mina darlings....

- U jag har bestämt mig för U utesluta komma samt INTE rimma...

Andra bloggar om: , , , , ,

27 kommentarer:

Peace in mind sa...

Ibland, men bara ibland händer det. Målarlådor dyker upp och ett litet leende spricker fram. Kommer ihåg i höstas när jag tjatade om målningar och du berättade om din borttappade målarlåda...

Peace in mind sa...

Och en ros är en ros är en ros och komma finns det andra som gödslar med. Moi till exempel.

stella sweden sa...

Pimpim...en pärsikofärgad ros bara för dig!

Alfahannen sa...

Óch ja som aldrig blir klar me min tavla... för att visas upp, snyft.. när skall ja fåå tid till den Stella ? jävla Rabbisar !

stella sweden sa...

..rabbisar är ljuvligt mjuka långörade små intelligenta varmnosar som ständigt nallar av min mat så skäll inte på dom för de geeer mig även underhållning varje kväll..de övar på Hallejujah i ciss!

O en målning får ta den tid den behöver...en vallmorödros alfahannen skickar ja!

stella sweden sa...

U pimpim...ja gillar komma på andras bloggar...

;)

Lotta sa...

Du får en rosa & vit tullipan som ser så där gammaldax flisig ut i kanterna som återhittarlön, för en återfunnen målarskattlåda är ju verkligen guld! Jag vill åxå hitta nått jag glömt bort vart det är.. fast jag vet inte va det skulle vara.. det får jag kanske reda på först när jag finner på det igen då :)

stella sweden sa...

Lotta...dig sprejar jag en guldig ros så att den passar i din foajé U att hitta skatter det gör man först när man slutat leta!

;)

Shirouz sa...

Upphittade saker som man glömt bort var de är är roligast att hitta av alla saker man kan hitta.

Själv hittar jag inte ett papper just nu, det är inte utan att jag börjat blänga på katterna och funderar på om de börjat med nån slags pappersdiet jag inte är medveten om. Men katterna säger inget, de bara tittar på mig, och jag är nästan säker på att de ler när de ser hur jag vänder upp och ner på hela lägenheten här...

Maria sa...

Jag ger mig själv en ros även idag... eftersom jag råkat se "du vet vilka" (JO!!!) UTAN att känna något annat än GLÄDJE i hjärteroten!!! Och sen ger jag dig en storenjävla tacksamhetens kram... och sen offrar jag en liten getajäkel som jag först smort in med olja och myrra samt mummlar en massa mumbojumbo inför året 2009!

Maria sa...

... hmmm... jag tror att rosmarin sitter fint på getajäkeln också...

pinglan sa...

Vet ej :( jag har slarvat bort mitt glada Jag :( har letat både här o där men den liksom hånar mig o gömmer om sig....
Så är det med mitt 'glada'

stella sweden sa...

shirous...de små svinpälsarna äger oss människor...de bestämmer vilka saker vi behöver eller inte för mina de stjäl alltid sådant som ligger löst lite härovar som lipsyl pennor räknedosor U vattenglas vid sängen är de heeelt galna i så jag har bytt till liten flaska o den kan de inte stoppa ner sina små nosar i!

Fnurrade länge på vilken färg jag skulle sätta på din ros...det får bli en vintervit...en som lyser upp mörka sommarnätter!

stella sweden sa...

marrängen...tack allra käraste du för offer smörj o kryddning!!!
Tänkte först att du skulle ha den vitaste av rosor för att du
älskar vita blommor men så kom den roooosa läkande mjuka färgen fram U den får det bli!
Jag vet vad du sett och GLÄDS med dig som faaan!!!

stella sweden sa...

pinglan...vännen min, den där borttappade glädjen kommer åter när du minst anar det!
Låt den vara borta ett tag svär ve U förbannelse, släng gärna några gamla tallrikar i golvet, spotta U fräs, lägg dig platt på sängen o kika på den solgulaste av rosor du
någonsin fått...NU skickar ja den! Jupp!

Maria sa...

Ååååhhh... du minns att jag älskar vita blommor... ja... jag har två vita orkidéer och en vit hortensia i ett av fönstren just nu... men den rrrooosa läker så ljufveligt... för konstigt känns det nog allt ändå, men det är miljoner gånger bättre än "aj!"... lördagspussen till dig!

Anonym sa...

Vilken överraskning!
Skickar tulipaner tillbaka till dig så här när våren står och trampar i farstun.

stella sweden sa...

...såklart ja int glömmer sånt marrängen...U allt är bättre än ett AJ! Puss för fan!

stella sweden sa...

...suprices...en lilac rose to ju prudie!

Kram för i helvitte!

Ursula sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Ursula sa...

Oh, du Sköna Speciella Stella - jag har saknat din blogg när mitt smalband vägrat mig åtkomst till webben!
Så roligt att HANN hittade din Målarlåda! Hoppas det ger dig Målarinspiration - och jag önskar att du ville visa fler av dina egna målningar! Chagall i all ära, men en Stella är dock ändå en Stella... ;-)
Och jag älskar dina självtagna, anarkistiska friheter mot alla språkregler! Inte behöver du några kommatecken, Söta Speciella Stella!
Puss på rosenfräscha pannan!

(Testar att skicka in kommentaren en gång till, som Blogger-registrerad. Nu syns nog min lilla fjäril - men inte min bloggadress. Men man kan ju inte få allt här i livet... Om båda kommer in så radera den första.)

stella sweden sa...

Ussi! Du har klonat dig! ;) Båda kom in så jag raderar som du ber om...att just en HANN hittade eller kom som en stjärna spatserande mot mig o berättade om vart min tappade skatt fanns är av STOR vikt då just HANNAR under en tid varit frustrerade över min självpåtagna (och allmängiltliga) rätt att vara just jag...att slå bakut...slänga iväg några välbehövliga men vänliga sparkar har lett till förbistringar!
Ack U ve!
Det börjar så sakta vända... skatterna de tappade kommer ilandes mot mig frågar...får vi looov? Johooda, ni får svarar jag!

(jag har ett par dukar på gång...just wait and sii)

Pussi Ussi!

Matilda sa...

Inte för att jag hänger med helt hundra (tror att infuensan bitit lite för mycket i hjärnan på mig) men jag förstod så mycket att det var ju ritkigt trevligt att målarlådan dök upp igen och att han var trevlig och berättade att den fanns :)

stella sweden sa...

..Milda Matilda en kvinna med flunsa behöver inte alltid hänga med men du har ändå förstått att då det var en HANN (som var viktig i sig själv) men inte viktig för mig på deeet sättet så var han ju ändå det...som människa och MAN...och just för att det var en HANN som hittade min målarlåda som betyder mycket för mig! Hade det varit en HONN så skulle betydelsen inte varit så stor....typ..

(nu krånglade jag till det än mer kanske?)

;)

Alfahannen sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Alfahannen sa...

Jo, lite krångligt blev det, men hoppas att HANN var snäll emot dig?
Själv är ja av den karaktären..(lite iaf), när jag nu nyss har lagt mina TASSAR i blöt för att rensa upp lite i mitt bo...
Din blogg är som alltid suverän o du skriver som en gudinna....Jag lär mig av dig...och skall vara lite snällare mot de små "Rabbisarna" i framtiden.
En vargtass till dig för lycka framöver.. de behöver du nog?

stella sweden sa...

Tacktacktack Alfahannen...jag blir sååå tacksam att du låter bli de små långörona U att du gillar min blogg U att du ger mig en hel vargtass full med lycka!
Jupp!