måndag, januari 26, 2009

hur ska jag kunna vara allvarlig utan att slarva bort det?

(kusinerna monica belluci U stella sweden)

- för vem vill läsa om misääär och förföljelse och mobiliserade mobil samtal som håller mig vaken på nätterna för jag kan inte stänga av mobbmobilen då jag har ett jobb att sköta U den ska ju väcka mig U hur ska jag kunna låta bli att skämta om den här situationen jag bara undrar för imorgon strålar jag åter som en jävla positiv stjärna och jag hatar att någon tycker synd om mig eller ömkar mig för det gör jag själv så att det räcker och nu är jag väldigt ärlig men det har jag varit hela min bloggtid fast jag har som räven mer än en bakom mina öron...var det någon som hörde att jag andades när jag pratade?

- jag hööör att du ännu andas kära kusin nu tar vi en ticket to ride nujårk U du ska veta att jag båd älskarr U blir gaalen när ungen i dig lever ut U när du försöker fuska U bluffa dig till vinst men det är heeelt ok nu men bara nu!

- föresten så har jag fått hundra spänn i present från Caliberbingo på mailen!

- nähääää då ligger du fan på pluss ju kära kusin?

- de var väl diiit jag ville komma kanske U ligga på pluss?

Andra bloggar om: , , , ,
17 kommentarer:

Peace in mind sa...

Har du fått lite luft i lungorna nu rå??? Å får du lite sömn i ögona om natten också?

Vill ju du SKA ligga på plus...
Kram

stella sweden sa...

...hur ja än vänder U vrider på mig smäckra pimpim så nog fan har jag ändan bak! Plus alltså!

Plusspuss!

Bert sa...

Men vad fasen har du för mobil? Använder du alarmet så funkar ju det även om du stänger mobilen.

Det är förstås en Sony Ericsson, som funkar så puckat.

Mvh Ordningsmannen.
Med Nokia!

;-)

Maria sa...

Jag ömkar inte... jag bara finns här... för dig... så är det... alltid! Jag lovar även att du ligger på plus... du vet bara inte om det än... men jag vet... att det är så!

puss du kääära!

stella sweden sa...

Neheeej du bert...inte på min lillajävlaskitrosasamsung!

stella sweden sa...

marrängen dear...ja har en del U lära mig! Jess något jag inte vet om än...åhh så jag längtar dit till det där än!
Puss!

Lotta sa...

Pluspuss bakom örat på dej!!! Själv ska jag köpa väckarklocka img, har nämligen lärt mej å totalt avsnooza å stänga av mobilen i sömnen... behöver ett extra väcknings-artilleri därför...

Shirouz sa...

Nä, men vad fasen!
Jag lovar att vare sig ömka eller tycka synd om dig, du kommer igenom det här, det är jag säker på, och med glans, men jag fattar att det är jobbigt. Hmm, tänker, kan du inte skaffa en vanlig klockradio och stänga av mobilen?

pappa B sa...

...darling, du ligger väl alltid på plus?
pappa B

Stina sa...

Jag hatar snoozen, först blir jag beroende sedan har den blivit överansträngd och gurglar var trettionde sekund. Eller så har jag kommit åt en inställning. Jag försover mig varenda morgon, fastän jag stänger av den två gånger i minuten. Visst blir man utmattad? Kan man inte skaffa någon som väcker med kaffe på sängkanten i stället för väckarklocka? Vart tog dom vägen?

stella sweden sa...

lotta...verkar som att väckarklockor börjar bli ett nödvändigt ont snart för alla bloggare...ja hatar de som ticktackar U låter...rävpuss på örat!

shirouz...såklart jag gör...har gått genom eldUvatten förut så det ordnar sig med en KLOCKRADIO tills vidare, de låter ju inget mer än när de ska! Kraaaaaaaaaam!

Stinafina...ja vart tog de vägen, de där morginpiggakaffekokandepussdaarlinguppUhoppanu?

stella sweden sa...

U pappaB...min mentor u daaarling du fick en alldeles egen ruta för att jag var så snabb u publicera....PLUS var de ja!
;)

pappa B sa...

Hörru baby!
Kollade in din andra blogg men var har du hemsidan? Jag stannar nog kvar här så får kidsen slåss om You.tube klippen.
kramis och liten puss på näbben
pappa B

stella sweden sa...

Jahajaa PappaB...den har jag helt glömt u hemsidan? Nääää inte än...ville bara garantera att ingen snodde domännamnet! Låt du kidsen slåss om mina hallelujahtuber o stanna du här!

;)

Miss Upsey Daisy sa...

Förföljd? Det låter läskigt. Ska jag komma och rumpa upp någon?

pinglan sa...

fyy fasen har du oxåen sånnn!? min piper typ en lr två timmar Innan den ska låta mig höra ljuv fågelkvitter att vakna till. Men jag Kan inte somna om när den piippelipiip timmar före kvittret :( HaTaR det

stella sweden sa...

Missy...Hahaa det var länge sedan jag hörde rumpa upp någon..bara lite för mycket påringd under en period men det har lugnat sig nu! Jupp!

Pinglan...alla borde få förmånen att vakna till fågelkvitter...det är egentligeen en mänsklig rättighet som vi borde gå samman U blogga om!