torsdag, januari 08, 2009

BANGBANG


- he shoot mi down
BANG BANG I´ll nearly hit the ground...
- när en ilsket knasig gubbe bankade på min dörr häromkvällen väääste U fräääste att de finns folk som vill sova U efter tio SKA DE VARA TYST! Jeesus vad menar du? Sa jag. Du är ju heeelt dum i huvet som inte begriper att det finns SJUKSKÖTERSKOR som behöver SOVA!!! Imorrn skickar jag in en skriftlig anmälan till hyresvärlden. Sa han. Men herreguuud jag ber om ursäkt inte visste jag att det var sååå lyhört HÄÄR. Sa jag. Du måste ju vara heeelt korkad som inte veeeet att de ska vara TYYYST efter tio!!! Sa han. Hörnu du vem du nu är ja står här U försöker förklara att jag inte hade en aning om att jag spelade för högt men nu VEEET jag så de ska såklart inte upprepas. Sa jag.
- gubben vände på sina fiiisförnäma säkert stinkande otvättade fötter knyckte på sitt stela inskränkta U enfaldigt tjocka IQbefriade huve U som ett trögt fåraktigt pucko blåste han iväg nerför tapporna troligen heeelt pantad! Ja kände en svag doft liksom av svavel.....

- näää de här var inte så värst upplyftande tänker ja TA er en tur till Maria istället!
Eller varför inte till PappaB som kommenterar så häär snällt? Johhooo!

Andra bloggar om: , , ,

32 kommentarer:

Maria sa...

Darling, enda kommentaren till sånnadäringa är: "Sänk själv gubbjävel!!!"

Usch det är aptrist med oresonabla grannar!!! Har själv varit utsatt för högljudd granne ett antal gånger, men om man samtalar normalt så brukar det ordna upp sig... har även förstått att min tv har uppfört sig ohemult högljutt när jag somnat i soffan om kvällarna... och grannen fått lov att ringa på hos mig... men det har också löst sig och jag har sänkt ljudet på bapparatjäveln efter en rejäl avhyvling av densamme (bapparatjäveln alltså!)

stella sweden sa...

marrängen min...den häringa gubbajäkeln tog inte in min ljuva U milda stämma i sin trånga skalle för där var troligen fööör mycke dynga redan! Han bor vad jag nu förstått brevi mig U ja har stått på balkongen när frugan hans öppnat U gått uuut men när hunn fått syn på mi genast vänt! Jeesus ja måste va scary!


Puss daaarling!

Lotta sa...

Han har nog ett tråkigt tråkigt liv gubbtjyven... kan säkert aldrig sova bara för allt argt & dyngigt i han... å så hittades d nått å skylla på en kväll...

stella sweden sa...

Jooo de hittade mi lotta...U ja loovar att även om ja vickat me höfterna eller glittrat med ögona så skulle hann säkert anmält mi för osedligt beteende! För hans totally omedvetna anima hade fullständigt tagit över...suck...U sånna går inte U snacka med!

Stina sa...

Nej, du är inte scary. Det är gubben som är stackars, stackars. Han har inte varit med om mycket i sitt lilla liv om han går loss såpass för lite musik. Fin gubbteckning förresten. På pricken säkert.

Miss Upsey Daisy sa...

Men man kan väl bara säga att man ska sänka ljudet? Man behöver inte bli så arg? Mest synd om honom som har ett sådant tråkigt liv tycker jag.

stella sweden sa...

Hahaa....jodu finastina de var på pricken just så han såg ut gubbajäkeln!

Näää "man" behöver int de, var precis så ja tänkte missydizzy!

;)

Drottning M sa...

vad hemsk o otäck!!!!

stella sweden sa...

Joduuu dronningN U han vart helt vild i blicken U vansinnet osade likt överrökta prinskorvar!
Ja skulle ha gett han dask!

Maria sa...

... dask med pingisrackets klibbiga sida mot gubbarsle!

Maria sa...

... enligt frimurarnas hemliga initialrit!

http://dropsofdew.blogspot.com/2007/04/dask-med-liten-spatel.html

stella sweden sa...

Citat från maränngens inlägg -"Rituell daskning med ett ping-pongrackets klibbiga sida på manlig direktörs-stjärt under stroboskopliknande av- och påknäppning av glödlamporna högst upp på pyramidpelarna samtidigt som deltagarna klappar taktfast i händerna enligt noter... tatte-ta... tatte-ta... ta... tatte... tatte...ta!"
- sluuut citat!

Do I need to say more? No! You said it all!

:D

Anonym sa...

*S*
En liten eloge ger jag gubbtjyyyven, för att han vågade knacka på hos Stella - Den flurrluviga varginnan ;)
Men är helt på din sida i själva sakfrågan...
(oj, det lät pretentiöst) *L*
/Lasse

stella sweden sa...

...den flurrluviga var då ganska spaak sjuuk U trött så de var väl de han kände?
Hmmmm....
Näää de kunde han ju inte för hans järna var en jävla vakumförpackad sill i dill!
Tack för support lasse...

pc sa...

Argas små gubbar finns det lite här och var, inte allt för mycket att bry sig om. De väsnas lite låter och piper. Det gör grabbens leksaksbilar också. När de blir för jobbiga kastar jag ner dem i en låda, sen blir de tysta. Kanske något för gubbar också?

p.s. Du kan nu anmäla dig eller någon annan till månadens blogg hos mig. Sen är det bara att se till att få så många som möjligt att rösta på ditt förslag.

Anonym sa...

Sura och vrånga gubbar finns det gott om - tyvärr :-( De har nog för lite att göra gissar jag....

stella sweden sa...

pc...blev litt full i skratt när ja kom till "du kan anmäla" etc....peciiis de...han skulle anmäla mig på direkten! Men ett bra tips...nästa gång ja ser gubbfan slänger ja ner honom i plaståtervinningen!
- ska kolla på din du!

prudie...jooo..they sucks!

Anonym sa...

Sjuksköterskor som ska sova? Han eller hans fru? Jag tror att han blev extra sur på dig för att hans fru skickade honom att skälla på dig för att du stör. Var glad att du inte har skällande hundar och grannar som spelar bas som grannar ;)
Kram
Ps. Det finns visst något som heter hörlurar om man nu vill spela "högt" Ds.

stella sweden sa...

Jo jeeezus inte fick ja reda på de int! VEM VAR SJUKSKÖTERSKAN EGENTLIGEN? Hahaaa...jadu vildahund hörlurar är nog bra om kvinna sitter still men ja trotsade matthet U allt U strittade ikring på golvet för U få lite liiiv i kroppen U sladdarna räckte inte riktigt...

Kraaaaaaaaaaaaaam!

Anonym sa...

Detta med hörlurars korta sladdar var något jag funderade på ikväll faktiskt. Då kom jag fram till att jag kanske borde undersöka huruvida det finns trådlösa hörlurar på marknaden.
Det är trist att behöva dra ner på volymen bara för att klockan har slagit si eller så mycket :-)

stella sweden sa...

Jooo vildhund de vore nått för det är urbota skamlöst rent av löjligt att inte få spela NÄR U HUR man vill! Bara för att sjuksköterskor inte vet att det på apoteket finns örproppar!
;)

(snart köper ja ett hus!)

Lotta sa...

Släng ner ett tiopack med öronpropps i gubbtjyvens brevlåda vettja :)
.... fast då kanske han blir ännu argare... hmmm

Shirouz sa...

Usch, vilken skitgubbe!

Baronessan sa...

Usch, fy och fan. Jag hoppas verkligen att det inte är HAN som är sjuksköterska!!!!!

stella sweden sa...

lotta...modell large då på grund av hans tjockskallighet!
;)


shirouz...jupp!


baronessan...han e nog för gammal för de tror ja...de manliga ditona tillhör en annan generation...då det blev ok för män att vara just SKÖTERSKOR...
;)

Anonym sa...

Men, du kunde väl givit gubben ditt varmaste leende, berättat för honom vad god musik betyder för välbefinnandet och sedan sparkat surstrutten i häcken. Forfarande leende...

stella sweden sa...

U gubben.. häckar feta som små grisar biiiiiiiiiiteer inge på U sparka pååå...men tack för tipse UUUU..kraaaaaaaaaaaaaaam ändååå!

Ursula sa...

Vilken alldeles otroligt underbar teckning, Söta Speciella Stella! :-) Jag bara ääälskar den!

En del män(niskor) är det inte lönt att försöka prata med, när de befinner sig "i upphetsat tillstånd"!

Försök att oskadliggöra honom med din ljuvaste vänlighet! Tänk på H C Andersens saga om Solen och Nordanvinden - den är min ledstjärna här i livet...

Matilda sa...

jag såg på tv igår (!!!) och då upprepades en och samma reklam till förbannelse. Har man dålig andedräkt så kan det bero på SVAVELångor. Hjälp ska tydligen finnas på apoteket... Om han kommer igen vill säga... låt oss hoppas att han inte gör det utan skaffar sig öronproppar och sätter i dem när han går och lägger sig klockan åtta efter barnprogrammet

evalinn sa...

Suck, vilka jobbiga, trista människor det finns!

stella sweden sa...

ursula...kloksöta du så man ibland glömmer bort när man står mitt i smeten att solen vinner alltid! Tacktacktack!

matilda...ja lovar U svär att kommer karln igen så ska han få sig en kraaaaaaaaam! Tror han behöver det...tror alla behöver det..litt då U då....


evalinn...ibland kommer de som fågelflockar på väg någonstans...bara sätter sig ner ett tag U drar sen vidare...

pinglan sa...

:))) sicken skitgubbe,du!! :)) och säkert att hans fötter stinker :)