måndag, maj 19, 2008

nu börjas det...nu är de här...


...turisterna...o de har som vanligt såååå jävla bråttom! Whyyyy?

Andra bloggar om:

11 kommentarer:

Prudie sa...

Måste vara jobbigt (även turistsäsongen ger extra klirr i kassan för en del). Har en bekant som är bofast i Grisslehamn. Den bästa helgen på hela året enligt henne är första helgen när skolan har börjat. Då är alla 08:or kvar i stan, havet är varmt och vädret oftast väldigt bra.

dentatuerademamman.com sa...

Du kan flytta hit, jag har aldrig sett en turist i min lilla by. :)
Jag skulle också tycka att det var jobbigt att bo där det vällde in turister.
Jag bodde i London i ett år och då gnällde vi också rätt mycket över turisterna....

stella sweden sa...

Prudie...jag börjar bli hääärdad...det är bara i början som jag reagerar litt!

Dtm...Åh tack..men egentligen älskar jag att frottera mig med turrister...det är så intressant att se hur de ibland bär sig åt...som om all fostran o begrip slängdes isjön på hitresan...o det är sååå skönt när de åker sen...då uppskattar jag verkligen att bo på enlitenjävlaö

obs..det gäller inte ALLA...men den lilla klick som beter sig...den märks!

Miss Upsey Daisy sa...

Och jag är uppvuxen i Sälen så vi hade alla turisterna på vintern....vet hur det känns... om jag vet hur det känns....

stella sweden sa...

Mud...såååå en liten dalkulla! Då har du säkert åkt Wasaloppet också! Där borde införas trängselskatt...som skulle gå till infödingar! Ja!

Miss Upsey Daisy sa...

Min pappa är polis och varje år klagar han över turisterna som åker upp med sommardäck och sedan kör av vägen... det är SNÖ på vägarna där... då blir det HALT!

stella sweden sa...

Mud...HALLT eller HAAALT? Bådadera troligen...hallt för att de kör av vägen..det är ju haaalt!

Men int är det snö där nuuuu?

Matilda sa...

Men det är ju tidens tempo. Allt ska gå så snabbt så snabbt! Snabbt snabbt snabbt! Och därför måste man jäkta jäkta jäkta. Så att man hinner med allt som man hade planerat att göra men som man vet att man egentligen inte alls hinner göra på sina fjutiga lediga semesterdagar på en liten exotiskt ö någonstans i östersjön. Och hur mycket de än jäktar jäktar jäktar så hinner de inte med, de springer springer springer men hinner inte ikapp tiden. I stället springer de rakt in i väggen som de hade för bråttom för att hinna titta upp och se i tid. Och pladask, så ligger de där. Med all tid i världen att inse att de hade för brått och det gick bara rakt åt h*e...

stella sweden sa...

Matilda..Hööö! Kom hit igen du...jag lägger ut din kommentar rill allmänt beskådande! Jooo..det gör jag!

Anonym sa...

Stella, jag har haft dom här sedan påsk...så jag vet hur du känne dig. Men milda Matilda då??!! Stella, kallas detta för ordtorka tro?

stella sweden sa...

Ska jag kalla dig Pinglan eller nuelleraldrig?
Nåväl....hemkommen..totalt slut efter att ha lekt servitris (extrajobb) i NIO timmar så VILL jag ändå skriva...jooo...mildamatilda..nä hon lider minsann inte hon..men jag GÖR!