lördag, maj 24, 2008

jag har ettan på nu

*lavasprutfromhell*

o där står en man o sjunger som en kvinna? En kastratsångare kanske? Eller har jag missat något?
Måste kolla på nätet...wait...jaha...det var en hon som vann förra året! Jahaaaaa! Förlååååt, jag bryr mig inte om hur folk ser ut, eller klär sig...det var bara en spontan reaktion...blev ju lite fundersam på vad äääär det...ja det var en kvinna! Men jag tyckte inte om det jag hörde o mens jag skriver så höööör jag en operatenor o en kvinna sjunga någon duett som är viiidrig....neeeeej....jag byter snart kanal...eller så liiider jag mig igenom hela skiten?
För att ha något att gnälla över? För att mitt liv är såååååå roligt att jag måste martyra mig ibland?
Åhhhhh...neeeej..nu står fyra kvinnor o ååååmar sig o det skriiiker falskt i mitt känsliga öra....neeeej...jag orkar inte martyyyra mig....men....Spirelli då...kan jag missa hennes framträdande...neeeej det måste jag se...det bor en liten hyeena i mig! Jag måste kolla om hon maskat läpparna med restylajn! Jaaaa! Det här spektaklet är heeeelt vansinnigt galet...så galet att jag känner kreativiteten spiiira inom mig....så tokigt att jag snart helt flippar ur och går o slänger mig i rabatten för att svalka av mig!

Nämen..nu börjar det likna något...eller...ett helt gäng med långhåriga män utan överkläder som rockar o rockar o så sprutande eldfontäääner! Jisses!!! Det blir rabatten! Nuuuuu! Gå genast dit o släng dig där!

Meen..jag tyckte mycket om clownen som målade ett vitt paket rött...det var vackert..det talade till mig..till mitt järrrta...det var ömsint...det var sinnt...det var varmt...jag värmdes...av sinntheten...

Andra bloggar om: ,


10 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, jo jag har sett på skiten, nu är det paus, och jag har lidit!
:)
Men det är ändå som midsommar, man måste vara med ändå.

/Patrik

stella sweden sa...

Patrik - måsten är inge bra, men vill man/kvinna liiida så må de göra! Så även jag!
Midsommar firar jag utan denna sörja...o det tror jag du gör med...

Anonym sa...

Ja,utan denna sörja och med annan sörja firar jag midsommar. "This You Know".
:D

Maria sa...

Ja... sinnligt... hihihi... var ordet jag somnade med på mina läppar ungefär straxprecisinnan Spirelli drog av sin fenomenala show... snark, snark, snark... vem vann, vem vann... va... inte Spirelli... oj då... stackars henne... hon som hade makeuppat en pannkaka så fin... tur för clownen som målade ett paket i sinnlighetens namn... amen!

stella sweden sa...

Patrik - all annan sörja är bättre än denna!

Maria - Stackars Spirituelli...så mycket cookies i ansiktet, till vilken nytta....halleluja!

Matilda sa...

Ja det fina röda paketet var fint. Och så var det rätt fint med hon med den stora stora kjolen som hängde upp tvätt och de tre damerna som stickade på scenen. Det var fint.

Men det var alldeles för mycket kortkortaklänningar och flickor som dansade som om de vore på en viss sorts klubb. Det var inte så fint. Det var riktigt fult

londongirl sa...

Jag gillade också clownen och inte sååå mycket mer...

stella sweden sa...

Matilda...jag var i rabatten då troligen så damen med stora kjolen missade jag, men jag är säker på att jag hade gillat det! O dansande flickor från en viss sorts klubb kan stanna väl på den vissa klubben!

Londongirl...Jag tog en paus i rabattslängningen o tjuvkikade på nåon ryss i vitt....hannen gjorde sig ganska bra där på scen! Jooo!

Anonym sa...

Jaaaaa, vad kan man tillägga. Med facit i hand så går vi vidare med våra liv och önskar att det inte blir ngt melodifestival 2009! Fast killarna med bar överkropp var ändå en 'frisk fläkt' bland alla 20åringa tjejer som vicka på rumpan och puta med tuttarna, det har vi ju sett förr. Men att hasa runt på golvet och slita av sig skjortan gör det en man till en vinnare? :)

stella sweden sa...

nuelleraldrig...nä att slita av sig skjortan gör inte en man till en vinnare...(trots att det är roligt att se)Det är ju vårt "jobb" dom stulit dom rackarna...och det fåååår man skriva!