fredag, maj 23, 2008

Monica Belucci said

traktorjulen går runt runt runt, runt runt runt, runt runt runt


MB - Jahaja...så har hon däckat ihop...jaja...hon förtar sig alltid o bad mig då att lägga in nåt...så här lät det då från den lillajävlarosaskitmobilen då!

- undrar om sheeee inte är på väg att jobba ihjääääl sig - spring hit o spring dit - extrajobb som servitris på kvällar - på ordinarie jobb frågor - ifrågasättande - varrrrför - sheeeee svarar - DÄRRRFÖR - men - varrrrt - huuuur - o sheeee svarar - leta själv - ta eeeegna beslut - göra sheman - ringa runt inför ändringar - ibland säger sheeee - jaaa det ser ut som att du får jobba på måndag - vaaaa min lediga dag - jaaaa svarar sheee - men du har inte frågat om jag har något bokat då - neeej säger sheeee, haaaar du det då - neeeeeej - men dåååååsåååå! Sheeee är trööööött - sheeee want cousin Monica Belucci!!!!!

MB - minns när hon var en ministella och det var redan då en helvittes farrrt på töshalvan, hon körde traktorn när vi lassade in höet ENDAST för att hon var såååå liten o smal att hon inte skulle orka lyfta ens en minihögaffel. Men stöddig det var hon, stod o skreeek när vi skulle ut på åkern...men jag då, men jag då, jag KAN köra traktorn! Jojo hon o brorsan hennes hade en kväll satt sig i pappans folka o kört rakt in i laggårdsväggen! VEM som satt vid ratten har ännu inte kommit fram, men men, vi veeeet ju, så vi satte henne där, i förarsätet! För att få tyst på henne! Hon vara nio år då o skryter fortfarande om att hon var den som körde!

HUR hon körde behöver jag nog inte skriva nåt om....

Andra bloggar om: , , , , , , ,


12 kommentarer:

Anonym sa...

Det verkar som om she har "lite" för "mycket" att göra?
:(

/Patrik

Ulf sa...

Traktorhjulen går runt, runt. Sven plöjer och det är synd om Rune ifrån Rone :-)

stella sweden sa...

Patrik - heeelt rätt...det är väääldigt mycket av liiite just nu!

Ulf - Jaaaa du har lyssnat på SMAKLÖSA du!
O Sven han gråååter för att traktorn gått sönder...

Ulf sa...

Jag är nog miljöskadad efter sisådär 20 sommrar i Västergarn :-)

stella sweden sa...

Ulf - Neheej? Boooor du här på somrarna? Har du ett litet Schatull någonstans månne? Du är väl inte en av de där politikerna som SÄNKER hastigheten på vägarna?
Men Västergarn är så fiiint...då antar jag du vart på öarna också?
Vi har hållt på o kört turister o annat löst folk dit ut hela vintern...(ssrs alltså)

Ulf sa...

Nej. Jag har inget schatull (schatullet tillhör fd hustru med syskon). Ej heller har jag varit till öarna (tyvärr). Några år har gått sedan jag var på ön och det kommer nog att dröja innan jag kommer dit igen. Men det är fiiint på ön. Jag trivdes :-)

Maria sa...

Kom ihåg att traktor alltid uttalas med rysk brytning!

- Traaaktååår!

Jag vet inte varför... det bara är såååå!

stella sweden sa...

Ulf - Har du vart här i tjugo år o inte åkt ut till öarna? Skäms på dig!
;)

Maria - Jaaa, jag försöööker, har en tysk praktikant så jag tror att jag pratar något mittimellan eftersom det blir en salig blandning av svenska, gotländska o tyska!

Jaaa, det låter säkert ryskt!
Traaaaktååår!

Ulf sa...

Visst jag skäms *inte alls*
Traktor är ett ryskt ord från begynnelsen. Därför talar man ryska varje gång man säger ordet :-)

stella sweden sa...

Ulf - Jag skäms *inte alls* heller för att jag just nu kikar på den erbarmligt underhållande melodivestfahlen! O bloggar om det!

Maria sa...

Good Girl!
Det lät rrriktigt rrryskt må jag säga!

Puss för det!

stella sweden sa...

Maria - Pusskin pusskin!