tisdag, december 09, 2008

vargarvargar...som vaktar röluvan o bloggen

Jag har en del bilder av wulfar på min vänsterkolumm U de kanske är sura för att de bara stååår där o inget blir sagt om de?

Lotta said när jag påpekade att det var nog deras fel att hunn inte gick att länka till i en kommentar - Jasså det är en såån varg... som vaktar bloggar där i hörnet & utan att man har en aning om att han inte gillar länkar... jösses klart att du måste ta upp detta till debatt med dina vargar !!!


Stella said - så nu mina kära VULFAR vad har ni att förtälja mig om jag förvandlar mig till er liksom tar litt av er päls skulle de va nått kanske lockar er som rööööluvan fingrar litt på de hisnande mjuka mjälla örona...häller upp det rödaste av viner i Graalbägaren jag hitta.se U låter er smaka?

Wulfarna said - nääää vi är ganska trötta nötta på å se bilder på dig vettu för du har satt oss så lååångt ner o passa sig vi kan tassa smyga kanske om mörka natten till dig förtrolla förhäxa bedåra U tjusa... möjligen vi förvrider huvudet ditt litt om du inte sätter in en bild på den stooore wulfen vars makt du ej kan råda på?

Andra bloggar om: , , , ,

16 kommentarer:

a n k i e f o n t ä n sa...

Då ska de väl va nöjda nu då. Antar jag och intalar mig själv att jag har en liten jävla aning om vad du snackar om.

Anonym sa...

Ha, ha.. det vet också den stora stycgga Alfahannen!

stella sweden sa...

Ankie...Joooo ja visste du skulle begripa nått till slutt!

(söt liten limpa du har föresten)

stella sweden sa...

Ujsan anomym, du kom när jag skrev o därför fick du inget svar men det får du inte ändå efts jag ibland när ja e på de humöre inte svarar på anonyma...

Lotta sa...

Kanske va re en av dina arga vargar som jag såg stå i hörnet då egentligen... å som såg till så att dom lixom kom lite högre upp på agendan till slutt... eller nått :)

stella sweden sa...

...till slutt kom dom upp o det var jö din förtjänst Lotta!
;)

Peace in mind sa...

Vet du, jag är så rädd för vargar...sen ja var liten och fick se min gammelmorfars vargnät...skulle aldrig kunna flytta norrom sthlm. För tänk om på promenaden jag skulle möta den där ulven. Men du, låter dig inte jagas bort?!

Drottning M sa...

hm hm, minns nu att de minsann körde på en vargjäkel borta i ösmorondellen för inte så länge sedan. fattar inte vad de gör här vid kusten.

och tänka sig att min Morfar NÄSTAN fick sina fina schillerstövare tagen av en varg nere i småland för många år sedan. turligt nog valde de jaktkamratens hund att ha med på utflykten och Morfars ögonsten fick stanna hemma. o det var tur för jaktkompisens hund blev biten över nacken av en varg och fick avlivas två dagar senare. stod i Jönköpingsposten och allt!

nånå, det går an att tycka vargen är fin och bör skyddas...men hade det varit min jakthund - då jävlar!

stella sweden sa...

Pimmpimm...ja gillar vargar just för att de är farlitt! Inte låter jag mig skrämmas, de är ju mest till för att ha någon o ventilera sitt med...du veeet...

DrottningM...ja tycker de är fiiina o ha som symboler, o rovdjur är vi ju alla...fiin story...

Baronessan sa...

Jag gillar vargar men jag har förståss aldrig mött någon. De påminner om hundar men jag tror att de är mer lika katter... det vilda... går sin egen väg...

Anonym sa...

Här har vi vargar inpå knutarna. En god vän blev av med sin hund häromveckan. HAN gillar inte vargar... och jag tycker att det räcker nu när jag ser spår efter dem var och varannan dag!

Anonym sa...

Snyft! Säger den stora stygga Alfahannen till "Gubben"

Längtar till sin Alfahona varje dag som nu é förvandlad.......

stella sweden sa...

baronessan...jooo de är som en blandning både och, lever ju helst i flock... som hundar, och har de där jag gör som jag vill ta mi tusan likt katter...

Gubben...åhhh så tråkigt, det blir ju att man får en annan syn på de när de finns så nära inpå knutarna...

Anonym...hej på dig!

Alfahannen sa...

Nu får det bli lite ordning i flocken!
Morr !

Ulf sa...

Vargen är min frände:-) Mitt namn är Ulf=Ulv=Varg! (I'm the wolf that howl around your backdoor) Men jag vill inte ha min frände travande över gårdstunet. Att Vargen tar älg eller dödar en hund då och då stör mig intet ety jag jagar icke. Men låt oss fördela vargarna jämt över landet! Idag är de koncentrerade till Dalarna och Gästrikland- Fler vargar åt stockholmarna!

stella sweden sa...

Alfahannen....moooorrr!!!

Ulf (Wulf?)...gillar ju de också som du märkt de är vackra magiska mystiska djur med en enorm intelligens...

...for the strength of the pack is the wolf
and the strength of the wolf is the pack...