lördag, augusti 30, 2008

hade nog trott att jag skulle skriiika ut att NU ÄR DET LÖRDAG???

- men det tänker jag inte göra...
jag håller mig ljudlöst stilla, tänker förbli bullerfri, stillsam o fåordig, bara vara i det tysta i all stillhet utan att väcka uppseende...tänker inte göra som jag brukar...snattra om väsentligheter o viktiga ting här mitt i universum, varken trillaikring eller snubbla på mina egna fötter...inte ens mordhota någon ikväll...inte heller skriva en massa oläsligt trams som ingen mer än Kusin Monica Belucci begriper...tänker vara väldigt lågmäld och ordkarg...joda...

Andra bloggar om:

18 kommentarer:

Fru Kaos sa...

Visst är det så jävla skönt ibland att INTE göra värsta grejen av det som är så stort och perfekt, som en lördag eller för all del en fredag. Eller nån annan fantastisk dag...bara dricka en kopp te och andas.

stella sweden sa...

dear fru kaos...sååååå jävla skönt o inte va helt perfekt....

Fru Kaos sa...

...eller så är vi jävligt bra på att inte vara fulländade...och vi duperar omgivningen utan uppsåt. Hur som helst, livet är underbart perfekt med sina repor och sin luggslitna charm:)

stella sweden sa...

...nog är det så fru kaos att vi duperar omgivningen...helt utan baktankar, men de låtsas vi inte om...

...för det vi inte vet kan vi ju inte rå för...

O jo, livet är ljufligt helt enkelt, hurs dan än blir!

stella sweden sa...

O just idag älskar jag det EXTRA mycket!

Maria sa...

Igår duperade jag helt frankt och öppet... jag var frapperande, skule man kunna säga! Idag är det söndag och jag fortsätter endast med att vara frapperande! Jag håller på att jonglera med en av mina `FYRA borrmaskiner förstår du! Frapperande ända ut i fingerspetsarna...

puss på dig!

Maria sa...

... just ja... så har jag höstskrudat mig som du ser! Det blev lingon&mjölk...

Fru Tattoo sa...

Å vad skönt det låter!
jag håller på och städar och röjer som fasen hela dagarna. Vi får förmodligen en ny tjej hit och jag vill få "allt" gjort före. Jag vet av erfarenhet att de tar så mycket energi så jag inte orkar ta tag i något då.....
Tell me on my sida, hur du gör dig vardagssnygg! Låt hela Sverige veta. (Jodå, jag har typ 8 miljoner besökare på min blog :) )

stella sweden sa...

Maria, hmmmm...har du FYYYRA borrmaskiner att jonglera med?
Jisses amanda!

Men jag har ju en Dremmel o en otroligt vacker Sticksåg jag är väldigt stolt över...nästan lika frapperande vacker som din lingonomjölkcoffiör!
Antar att jag får springa över till dig för att få veta VAD du hittat på? Jo, så är det nog....

stella sweden sa...

Jooo...idag är det söndag...undras om jag kommer att nämna det?

stella sweden sa...

fru tatto...(väldigt mycket fruar här idag, men såklart uppskattat) Joda, säkert som Amen i kyrkan så kollar jag vad du gjort idag...men vet du..jag ääär vardagssnygg imig själv! Klär i säck o aska....

;)

stella sweden sa...

Glömde...puss Maria!

Maria sa...

Javisst - FYRA stycken! Två med slagborr och två skruvdragare med batteri... helt plötsligt har jag flest borrmaskiner i hela familjen... det är mig de ringer till nu förtiden när de vill ha något drillat fräckt och stylish!
(eller så är det min far som börjar glömma bort sig... jag har nämligen fått alla fyra av honom!?) Han tycker att jag behöver en massa borrmaskinier nämligen - och till verktyg kan jag bara inte tacka nej!!!

peter pc carlsson sa...

hoppas att helgen var fin, att söndagen också var bra.

stella sweden sa...

maria...hmmmm...skruvdragare är inte borrmaskiner egentligen, men bara för att DU säger att du har FYRA borrmaskiner så köper jag det ändå rakt av! Puss järrtatt o hälsa din givmilde pappa!


peter...joda, helgen har varit heeelt underbar...jag har jobbat från nio till sex...springit ikring o ordnat med det mesta för nu ska jag ju släppa TAGET ETT TAG...blivit bjuden på nybakta baguetter till fm-fika, ätit en otrolig laxtallrik till lunch, vad mer kan kvinna begära? ;)

Maria sa...

... fast jag borrar ju med dem... så de kanske inte är skruvdragare då... de är egentligen batteridrivna borrmaskiner utan slag... så är det naturligtvis... då blir 2+2=4!

Maria sa...

... men jag kan dra i någta bits i dem och dra skruvar också!

stella sweden sa...

maria; jag återkommer järrtatt, måste fundera lite, måste ta fram miniräknaren...du vet, det där täcket som värmde mig till tolvotretti idag...överhettade min järna!