onsdag, april 30, 2008

morr14


I hope you have had a nice evening everyone, my plan for this magical evening was to take a lovley trip with the seasaverboat together with a couple of people to glo at all the fires along the cliffcoust.
My outfit for this charming evening should have been very chabbychick...
I was going to wear an orange seasaversdress with black rubbergumboots, a nice little lifejacket in scarlettred and lemonyellow glows!


But I didn´t!!!

Whyyyyy???


I also hope you like the word serenety, because I doooooooo love it, and exuuuuuuuse me for my very, very bad english spelling!bloggar om: , , ,

7 kommentarer:

Miss Upsey Daisy sa...

Trots det främmande språket förstår jag vart enda ord! Har ni fått de där livräddningsminiscootrarna som kan åka på hård sjö och plocka upp folk i ett huj än?

stella sweden sa...

Missud...du menar rescuerunnern förstår jag...nej du, det har vart på tapeten länge, men vi tänker att vi inte har så stor användning för de små. De är mest lämpade i skärgården, och någon sådan har vi ju inte inom mitt område....men man vet aldrig!

londongirl sa...

Tjusig so sjutton är du i alla fall....jag tycker engelskan bryter på gotländska så jag känner mig som hemme! :-)Och nu har jag varit och köpt oss en större båt så nu har vi gått med i SSRS.

stella sweden sa...

Tack londongirl! Jasså ni har köpt hela paketet Trossen (medlemsservice) antar jag? Båtägare brukar säga när vi vill pracka på dom medlemsskap att nej "oss händer det inget"....sååå klokt av er! Det är en väldigt bra investering! För vet du...det kostar över tusen spänn i timmen för bogsering som inte räknas in under sjöräddning (omedelbar livsfara)...som soppatorrt tex...eller maskinfel, och bogserar gör man i ca 5 knop...så det kan lätt bygga på timmar!

stella sweden sa...

Glömde ju! Vad har ni köpt för båt da?

Anonym sa...

Long time since....snygga brillor!

/Patrik

stella sweden sa...

Jooo jag veeet Patrik, det var därför jag köpte dom!