söndag, februari 17, 2008

spinn4/update


(längesen en borste var i närheten av ditt hår va..daaarling)

Jag är så nöjd och säll som har ett arbete där jag för det mesta kan spika fast vad jag vill ta mig för! Så vad vill jag göra imorgon da? Jo, jag vill ha en borrmaskin i handen, en tung jäkel, jag vill stå på hög ranglig en stege o borra otaliga hål i tak och väggar, därefter vill jag sätta fast lister med en skruvdragare. Jag vill, vill iklä mig den målarfläckade alltför stora snickaroverallen och skrämma slag på alla mössjävvlar!

För att det känns så himla kvinnligt!

En gång borrade jag NIOHUNDRA hål i ett aluminiumrör. Varför jag gjorde något så genialiskt tänker jag berätta en annan gång....om jag VILL?

Uppdate...…att fånga en liten vacker skruv mellan fingrarna och rikta den fina stjärnformade bitsen mot det likaledes vackert formade skruvhuvudet som även den har en stjärnformad liten söt grop…se hur de dras mot varandra…njuta av anblicken när den ljuvligt fint formade skruven tillåter sig att fastna på bitsen…rikta hela alltet mot en hård vägg, trycka till försiktigt med fingret på avtryckaren…höra hur väggen gnölar som om den vill retas lite…men till slut så ger den upp…det är lycka…

Andra bloggar om:


16 kommentarer:

Maria sa...

... så fort jag går in i en affär som säljer kvinnliga attiraljer typ slagborrar, geringssågar, avbitartänger, lödkolvar och sandpapper... så bara måste jag gå bort till borrmaskinsavdelningen och fånga in en borrmaskin i mina framtassar - en med slagborr och två handtag... sen greppar jag borrajäkeln och väser:

- "Hold it mister... don't make me shoooot you... all i wana do... is to take your money... (klick-klick-catching!!!) goodbye for now, don't follow me and don't fall in love with me... cause i'm nothing but trouble... !!!"

... jag bara måste liksom... need i say it... jag är ofta på han den där Clas Ohlsons butik i Gallerian!

Stella sa...

..jag önskar mig borrmaskiner men får sticksågar...sick...inge fel på sticksågar, dom är väldigt användbara..men man kan ju liksom inte bära med sig dom i bakfickan på snickarbyxorna o ta upp den när man träffar på någon man känner för att hota till lite på!
Eller hur!

...vi är verktygsfalangistinnor!

..han den där Claes Ohlsson är jag också på ibland..men mera på distans...

Anonym sa...

Fin maskering! Men VART är den omtalade borrmaskinen?

/Patrik

Stella sa...

"Anonyme Patrik"...fotografen missade den eftersom han duckade när jag slängde den efter honom....
;)

Anonym sa...

Haha...du missade?

/Patrik

StellaSweden sa...

Anonyme Patrik...
Hann...fotografen...missade borrmaskinen ;)

londongirl sa...

Jag har väldigt nära till Clas O här hos mig. Men jag gillar mer de där slipmaskinerna....ja ja jag vet jag ÄR så tråkig! Men ibland känns det som om mina armar är förlängda med slipmaskiner av olika slag. Jag sitter fast i en sån nästan hela sommaren...

Men VET du vad du och jag har gemensamt mer än kosafari hagarna?

JO frisyren!!! Men mitt är längre och därmed ännu mer rufsigt.

Kram från Trassel. :)

Matilda sa...

Du är så händig :D själv är jag född med tummen mitt i handen (nästan bokstavligt också...)

Stella Sweden sa...

Londongirl....haha...det duger så bra med slipmaskiner! De är inte ett dugg trista eller tråkiga!

Nej då!

Angående "frisyren"...det var uppsatt i svans som åkt ur lite under dan så därför ser det så kort ut..normalt så passerar "trasslet" skulderbladen ..

Jag gillade uttrycket kosafarihagarna!

Matilda....du är bra på så mycket annat!!!

Maria sa...

... och det finns så fiiina arbetarbyxor nu för tiden... med snygga fickor och hällor för både tumstock, skruvdragare, champagneglaska och strutsplymsdiadem... det finns även arbetarkilt - men det är tyvärr snyggast på hannar...

Maria sa...

... jag har en väninna som köpt ett par jääättefiiina svarta arbetarbyxor med brandgula sömmar... oj oj oj så snygg hon är i dessa!

Mer arbetarbyxa till folket!!!

Maria sa...

... och du... att popnita är inte så toookigt det heller!!!

Maria sa...

Ååååh... jag har ju inget internääät hemma och därför måste jag tvångsmässigt skriva här och nu hos dig...

Det är sååå konstigt, men man kännner sig nästan helt bortkopplad från hela världen när sådant händer - mitt hem är som en oforserbar borg!

- Hallå, hallå... vad gör alla ni andra medan jag sitter här och dumglor på en ikon med en varningstriangel på som meddelar att det minsann är "no connection to internääät!"... suck, jag känner mig konstig... och ledsen i hjärteroten... jag ska göra ett nytt försök att ringa upp den där mysiga telefonkön på comhem ikväll igen... mmmmm...

Stella Sweden sa...

...jag ligger delvis i sängen med lappen och drullar o ynkar mig, för jag är liiite sjuk idag (men det går över, det gör det alltid)

This I know!

...men igår trillade jag ikring med en roller i ena handen o en burk vit färg i den andra och letade efter ställen att grundmåla, visserligen skulle det spacklas o has sig först, men jag tyckte att lite färg inte skadade! Ge mig en roller o en burk färg o jag målar ALLT!
Och jag är sååå missunsam att jag inte släpper attiraljerna ifrån mig...

This I know!

Comhemskit! Sånna problem vi haft med att "kommaut"! När vi hade problem så funkade nätet men inte telefonen, när telefonen funkade så dog nätet! Så du kan tänka dig vilken cirkus det var när de skulle telefonsupporta! Det gick ju inte att ha båda igång samtidigt! Sååå kom någon väldigt intelligent varelse på att vi kunde ju använda mobilerna när de skulle supporta!

-kan du inte sniksurfa på någons trådlösa zoon da?

Järrtat!

Maria sa...

Nooo... det går inte att komma ut där heller!!!

Stackars dig, men ibland är det stärkande för karaktären att vara lite sjuk... man får tycka lite synd om sig själv "på riktigt" för en gångs skull... istället för alla gånger som man ymlar och ynkar helt i onödan när man borde skärpa till sig, borsta smulorna ur skägget och lägga an på vad som helts, ja till och med första bästa - valfritt!

Jag rekomenderar dig allt som är onödigt och dåligt för karaktären nu när du är sjuk!

Puss!

Stella Sweden sa...

Så trist! Snikna grannar är inte heller speciellt upphetsande...
Själv ligger jag här o snikar på någon vänlig grannes generositet!

Jojo..jag uppför mig väldgt illa, äter katttjuvad leverpastej i tjocka skivor, (alltså kattan har vart och LAGT AN PÅ den när hon trodde ingen såg)Vägrar att dricka morotsjuicen....etc...

Lägger just nu an på alla som vill bli anlagda! Hallå! Puss!